Šta je novo?

toshiba satellite a600

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
doticni laptop, donesen iz kanade. tacna oznaka, satellite a600-01v. na njemu bio win7, koji je klinac totalno ubio sa 5-6 antivirusa i jos 100 nekih cuda instaliranih i nepravilno deinstaliranih. uglavnom, stavim win7 da krene instalacija, obrisem C, i posle toga mi izbaci da je ta particija extended, i nemogu nista da uradim sa njom, niti NEW, niti instalaciju win7. probam na D, dodje raspakivanje fajlova do nekih 77% i tu pukne. probao i sa externim dvd rezacem, isto. skinem hdd, nakacim na drugi komp, preformatiram ga, napravim dve druge razlicite particije, vratim nazad, instaliram win7, s tim da na kraju zapuca na ono finalizing settings, baci ga u hibernaciju, ugasim ga, i posle toga podigne win7, s tim da me upozori da nemoze zbog nekog fajla da se vrati u hibernaciju? e sad, djavo mi ne da mira, aj ponovo da zviznem sistem, obrisem C, on krene da instalira i opet pukne na 77%???? i posle toga nece ni da mi obrise C. udjem u miniXP sa hirena, obrisem C, i probam ponovo, i opet ista prica. sa drugarom smo u SMART pogledali hdd, po tom programu je sve ok, hdd regenerator ne pokazuje da ima bad sectora. sta tu moze biti problem??

i drugo, na toshiba support sajtu nigde ne vidim ovaj model niti drajvere za isti, pa ako neko zna link, bio bi zahvalan.
thx

joj totalno sam ocoravio, nije a600, vec a500-01v, ali opet ni sa tom oznakom ne vidim nigde na sajtu model?

U biosu stoji ahci ili ide za hdd?!

nemam pojma, nisam to ni gledao.... sad cekam sta se desava, opet je dosla do kraja instalacija, i tu stojiiiiiiiiii

stojalo je na compatibility, sad sam prebacio na ahci pa idem ispocetka....

bas naprotiv, stavi na ide pa onda probaj ;)

nema ide, ima samo ahci i compatibility..... i evo, na ahci je proterao instalaciju, i sve ok.....

Vrh Dno