Šta je novo?

Toshiba Satellite A500-1GH

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Da li neko ima i kakva su iskustva sa ovim modelom? I generalno, kakvog su kvaliteta laptopovi ovog proizvodjaca? Do sada sam imao dodira iskljucivo sa Asusom.

Toshiba je ok ali je pitanje koje si postavio problematično a nevšću i zašto.

Nemoguće je reći kakvi su kvaliteta laptopovi jednog proizvođača jer niko neproizvodi smao jednu seriju. Neke su bolje skuplje neke jeftinije i lošije. Pored toga uvek se desi da neki model nije sjajan i njega ubrzo zameni neki drugi.

Toshiba kao proizvođač u globalu je odlična ali Satellite serija je najjeftinija i najniža serija koju proizvode. To neznači da pomenuti model te neće služiti fenomenalno ali treba znati kom rangu pripada

Eto, npr. to nisam znao da je Satellite serija najniza u Toshibinoj ponudi,lepo je saznati :) ..ovaj lap se uzima za sestru, njoj je uglavnom najbitniji estetski izgled, a za hardverski deo pita mene, jer ga ipak ne uzima samo za zabavu . Do sada je uvek koristila Asusa,sa kojim je prezadovoljna, al eto ovaj put estetski joj se ovaj model svidja pa sam hteo da vidim kakva iskustva ljudi imaju. Ili ipak da ide na Asus N seriju? Ja licno posedujem Asus-a N71 sa kojim sam prilicno zadovoljan..

Nazad
Vrh Dno