Šta je novo?

Toshiba Satellite A210 i driveri za radeon 2600

goran445

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2004
Poena
319
Jel zna neko gde mogu da nadjem drivere za gore pomenutu grafiku i sta se to uopste desava sa njima,kako je moguce da ih nema na zvanicnom Ati-jevom sajtu ?

Da naravno nisam rekao u pitanju su driveri za Vistu :)

Da li postoje neki problemi sa tom serijom pošto sam baš planirao da uzmem nešto tako?

Ne nema nikakvih problema, samo me interesuje kako to da nema drivera za grafiku?

Nediraj dravere, rekoh ti :)
Instaliraj direct X 9c pomocice kod starijih igrica
pozz

Ponavljam , nemam bas ni jedan problem sa kompom, samo mi je bilo cudno da nema drivera za grafiku,pa reko da proverim sa vama da nisam poludeo :) Hvala u svakom slucaju.

Evo ja sam danas skinuo drajvere. Izasli su. Teski su oko 40Mb. Imas na amd.games.com ili tako nesto, na oficijalnom i dalje nema da se izabere HD2*** serija.

Zar nema drivera na Toshibinom sajtu? link

Autor teme "Toshiba Satellite P200-16V" na ovom podforumu je objasnio zasto nema i nece biti podrske za Mobility seriju, i na koji nacin mozete da stavite nove drajvere. Hvala mu.

To je tesko pitanje. Na gigtronovom sajtu pise da je XT a na par drugih mesta nema XT. Ja sam sada toliko zbunjen da i ne znam da li postoji 2600XT Mobility. I ja bih voleo odgovor ako neko zna.

Izasli su driveri na zvanicnom toshibinom sajtu, datum objavljivanja kao 08.10. ? teski su citavih 109 mb pa ko voli nek izvoli :) Pozdrav PS Nemam pojma o kojoj verziji drivera je rec toshiba je stavila neku svoju oznaku.

Ja sam skinuo 7.10 sa Ati-jevog sajta i preko ModTool-a ubacio te drajvere. Za sada slajak odlicno.

Ajde vazi za vikend, sada imam problema sa netom pa to namestam. 3D mark 2005?

Test ipak necemo odraditi jer sam imao ozbiljnih problema sa drajverima. Desavalo se da posle nekoliko sati rada slika ea ekranu se totalno pokvari. Razmuti se, i svetluca, bas bas cudno. Tako da sam uradio recovery i ostavio stare drajvere. Mozemo da uradimo komparaciju tih tvojih novih, i ovih sa kojima sa,m ja dobio. Inace, ja sam uzeo A210-16F.

[offtopic]
@Zvezda
Razmišljam se da uzmem A210-16F, pa me interesuje koliko mu traje baterija u radu, kada nije preterano opterećen (Internet i Office)?

Poslednja izmena:
I ja se interesujem oko A210-16f. Razgovarao sam sa korisnikom Zvezda i odlucio sam se da pazarim ovaj notebook. Ako jos neko ima dobra/losa iskustva sa ovim kompom neka podeli sa nama pre nego sto bude kasno :)

Poslednja izmena:
Kao sto sam rekao makky-ju, po meni baterija ne traje dugo, ali je nisam potpuno testirao. Uz office i net, oko sat ipo do dva. Nisam ranije imao iskustva sa laptopovima, ali mi se cini da je ovo malo. Moj savet je da ne instalirate najnovije drajvere preko onog mod tool-a, ja sam imao stvarno ozbiljne probleme u radu, i morao sam da uradim recovery, i sada sa preinstaliranim drajverima sve radi kao podmazano. Inace imam 2913 bodova u 3DMark 06. Utisak je u globalu stvarno odlican. S.T.A.L.K.E.R., Crysis Demo (na medium settings) i Bioshosck rade extra, jedino me Lost Planet zeza ali ni to nisam posteno seo i odigrao.

Juce sam raduio na bateriji. Izdrzao je sat ipo, sa wirelessom konstanto ukljucenim, wordom, muzikom, eclipsom i malo neta.

Vrh Dno