darkcrown
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.08.2008
- Poena
- 301
... i tako je moj klinac zatvorio laptop dok je mis stajao na tastaturi i unistio LCD ekran za sva vremena... 
U pitanju je laptop Toshiba Satelite L30-115 kupljen oktobra 2006. u ComTrade Shop-u u Vrscu. Konfiguracija laptopa je sledeca:
Genuine Windows XP Home Edition (dobijen sa laptopom)
Intel® Celeron M 380A
256MB DDR2 RAM 533 MHz
ATI Radeon® Xpress 200M
Wi-Fi + LAN + Modem + Sound
40GB Toshiba HDD
Combo Drive
14.1 " WXGA TFT 1280x800
Moje pitanje je: da li postoji servis koji to moze da popravi (zameni ekran) i koja je cena ekrana + servisa. Cisto da vidim da li mi se isplati da ga popravljam ili pitanje br.2: da li neko otkupljuje ovakve laptopove i koliko bih mogao da dobijem za ovaj...
Znaci sve ostalo je ispravno, laptop nikada nije napustao kucu, nije nigde ogreban i sl.
moj mail: [email protected]
U pitanju je laptop Toshiba Satelite L30-115 kupljen oktobra 2006. u ComTrade Shop-u u Vrscu. Konfiguracija laptopa je sledeca:
Genuine Windows XP Home Edition (dobijen sa laptopom)
Intel® Celeron M 380A
256MB DDR2 RAM 533 MHz
ATI Radeon® Xpress 200M
Wi-Fi + LAN + Modem + Sound
40GB Toshiba HDD
Combo Drive
14.1 " WXGA TFT 1280x800
Moje pitanje je: da li postoji servis koji to moze da popravi (zameni ekran) i koja je cena ekrana + servisa. Cisto da vidim da li mi se isplati da ga popravljam ili pitanje br.2: da li neko otkupljuje ovakve laptopove i koliko bih mogao da dobijem za ovaj...
Znaci sve ostalo je ispravno, laptop nikada nije napustao kucu, nije nigde ogreban i sl.
moj mail: [email protected]
Poslednja izmena: