sto se tice karakteristika tv-a,slika je dobra,povezan mi je signal preko iptv-a,domaci kanali su dobri,strani jos bolji. gledao sam film na tv prva,izuzetna je slika bila,film je par godina star,ali slika stvarno dobra. neki filmovi sa tv-a i nisu dobrog kvaliteta ,pa se to na ovakvom tv-u i vidi,full hd ipak zahteva kvalitetan signal. povezivao sam fon preko HDMI kabla,bukvalno sve se vidi na tv-u,sta god da je na ekranu fona to je isto prikazano i na tv-u. igrao sam igrice,surfovao ,pustao filmove,gledao slike,sve preko fona.
tv ima WI-FI ready,treba da se kupi dongl da bi WI-FI radio,ali mora da bude bas toshibin,sto je kod nas verovatno tesko naci i kupiti,pa sam se odlucio za stari ,dobri kabl,kupio ethernet kabl,povezao tv i ruter i naravno radi . sto se tice tv interneta,ima fb,youtube(mada ga ja jos nisam nasao,mada toga ima u specifikaciji tv-a) toshiba places gde ima besplatne muzike ,filmova ,vesti i slicno. mada ima i sadrzaja koji se placa.
generalno ,ja sam zadovoljan sa izgledom i kvalitetom tv-a,sa slikom isto,ali mi problem predstavlja prevod kada pustam filmove preko USB-a. ne vidi nasa slova šđćč,i umesto njih stavi kockice pa je jako tesko gledati film,odnosno citati. i nema nikakva stelovanja za prevod,velicina,podeblana slova i sl. kada sam pustao preko
telefona i telefonskog BS player-a tih problema nema.
ako te jos nesto zanima,pitaj