Šta je novo?

Toshiba Qosmio G40

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Toshiba Qosmio G40 predstavlja savršen izbor za sve one kojima je stalo do snage, dizajna i mogućnosti. Beskompromisan računar u svakom pogledu, notebook kome mirne duše možete prepustiti sve zadatke, ticali se oni posla ili kućnog uživanja u čarima multimedije. Najveći broj poena koji je ikada jedan notebook osvojio na našem testu!

Više o tome...

Ma cudo...ne znam kako cu ga vratiti u CT :(

fenomenalan review, fenomenalan računar...

primedba samo na komentar oko cene: u tekstu piše da je računar preko 3000 EUR, a u stvari je (čak i u "skupljim" prodavnicama) oko 2850 EUR sa PDV-om.

Ma cudo...ne znam kako cu ga vratiti u CT :(

Vidi se ko je Toshiba fan, i da nisi naveo u tekstu da si ponosni vlasnik G20 :)

Tako bi i ja najrađe posedovao Asus G2 :S: (Ponosni vlasnik M6N :banana: )

Nema šta, Qosmio je sinonim za 'samo-najbolje' mašinu, jedino mi ne ide u glavu tih 4200 rpm, kako god objašnjenje bilo svedno mi nije logično.

Poslednja izmena:
Zavrte mi se u glavu... Eh, jel ima neko na zajam 3000 evra, vracam za 2-3 godine?

Vidi se ko je Toshiba fan, i da nisi naveo u tekstu da si ponosni vlasnik G20 :)

Tako bi i ja najrađe posedovao Asus G2 :S: (Ponosni vlasnik M6N :banana: )

Nema šta, Qosmio je sinonim za 'samo-najbolje' mašinu, jedino mi ne ide u glavu tih 4200 rpm, kako god objašnjenje bilo svedno mi nije logično.

Pa pozitivna iskustva, sta dodati...

Ja bi odmah narucio dva na po 7200 :D

Vrh Dno