Šta je novo?

Toshiba - Produzenje garancije

ZeXx

Cenjen
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poena
170
Poz svima, zanima me jel neko ovde produzavao garanciju za neki Toshiba lt? Posto mi garancija istice za par meseci odlucio sam da mu produzim garanciju posto ne planiram da ga prodam itd jer me i dalje odlicno sluzi da kucnem u drvo :) E sad sta me konkretno zanima sta tacno obuhvata ta produzena garancija i jel moram u nekim odredjenim vremenskim intervalima da im nosim lt u servis itd, da nije ono nesto se pokvari dok je lt u toj garanciji pa mi kazu e to nije obuhvaceno tom garancijom itd pa da ispadne da sam dzabe dao novac :) Cak se razmisljam ako se dobija "puna garancija" da je produzim za 2 god posto ono sto me dobro sluzi menjam bas kad potpuno zastari. Hvala unapred na odgovorima :)

Poslednja izmena:
Jel to ono "Bez obzira sta vama padne na pamet-mi vas podrzavamo'?
Ja moju nisam registrovao,da ne bih izmalerisao citavu stvar(verovatno bi mi ispao u potok)
Ali koliko znam to jos traje do septembra za svaki kupljeni tv ili laptop.
Nisam znao da to moze da se produzava posle 2 godine.

Evo pogledaj http://www.toshiba.rs/services/warranty-extension/laptop-i-netbook-racunari/ext104i-v/ i imas pise Period za kupovinu Usluga se može kupiti tokom celog perioda garancije , tkd pretpostavljam da moze i sad da se uzme :) a malo sam gledao cene nasao sam za nekih 6-7k din dvogodisnje produzenje garancije sto je po meni extra cena jer bilo sta da rikne na lt vise cu platiti servis od tog iznosa ....e sad samo je pitanje kao sto sam i postavio sta sve podrazumeva ta dodatna garancija....

To je odlicna stvar,to znaci da bi ja sada mogao da dokupim garanciju pa da vozim naredne 2 godine?

Sada vidim da ne moze,moras biti registrovan u roku 30 dana od kupovine.
Kakav obrt situacije za mene,a tak sam se zaleteo.

Msm da se ta registracija odnosi na registraciju dodatne garancije.... Ja sam lt svakako registrovao kad sam ga uzeo

p.s zvacu ja u pon toshibu pa cu njih pitati pa javim ovde mozda ce nekome koristiti, a ako je neko imao iskustva sa dodatnom garancijom i nekim kvarom svakako nek napise koristice :)

E ovako, raspitao sam se sta i kako, malo mi je jasnija sad slika, uglavnom moze se produziti standardna garancija u mom slucaju jer mi je no matter what garancija istekla tj imao sam je godinu dana samo a i ona se takodje mogla produziti da nije istekla. Uglavnom ovu standardnu garanciju mogu produziti za jos 2 god za cenu od nekih 6500 din sto je po meni ok, lt ne moram nositi u servis na neke redovne godisnje servise ili kako vec mada to cu se jos raspitati kad uzmem to produzenje garancije pa da posaljem lt na servis cisto da ga ociste i izmenjaju paste itd. Ako je neko uzimao ovo produzenje garancije i ako je imao neki kvar u toj produzenoj garanciji znacilo bi mi iskustvo koje je imao i jel imao nekih problema itd.

edit: Kako bi proverili koju garanciju imate i kad istice itd i kako bi produzili itd skinite sledeci program http://www.toshiba.eu/innovation/generic/TEMPRO_W8_RELEASE/ i instalirajte, i onda idite u Warranty status i odradite Update i dobicete vas status, a produzenje se vrsi klikom na Register u Toshiba Tempru pa se ide na Registracija servisa i tjt, naravno prvo morate kupiti produzenje garancije i uneti broj produzenja u onom odeljku za registraciju i tjt :)

Poslednja izmena:
Nikakvih problema whatsoever. Sve reseno, neke stvari su radjene ekspres brzo, neke se malo cekale. Sve u svemu zadovoljan ToShibinom garancijom i odnosom prema kupcima.

Nazad
Vrh Dno