Šta je novo?

Toshiba problem sa procesorom

Ljubisacs

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
154
Imam Toshibu l500-1eh ali procesor cesto radi izmedju 60%-100% i mnogo mi otezava rad. Reinstalirao asm sistem i posle 2-3 dana isto. Ne znam sta moze biti?

Imam Toshibu l500-1eh ali procesor cesto radi izmedju 60%-100% i mnogo mi otezava rad. Reinstalirao asm sistem i posle 2-3 dana isto. Ne znam sta moze biti?

Ajte ljudi malo detaljnije pisite sta se desava, posle cega, sta je instalirano sve, koliko stara masina a ne samo ja sipo benzin a on stekce pomagaj doktore..

Pa od programa koje nisam do sada instalirao su AutoCad igricu playChess. U principu mi ode na 100% kada sam na YouTube-u.

Adobe Flash Player je nekad ubica procesora, a on ti treba za uglavnom sve YT video snimke, ne znam sta mozes da uradis da zaobidjes to...
Idi na CTRL+ALT+DELL kad ti zakuca, pa pogledaj u Procesess, sta ima najvecu zauzetost procesora, ako je Flash Player onda je to "to", ako nije onda ces videti sta je...

Cim izadjem na net procesoru naglo skoci rad, i kada otvaram nove stranice, nije samo na youtube-u? A u tasku mi pise da najvecu zauzetost zauzima System idle Proces

Da podigneš safe-mode šta se onda dešava?

Udjem u safe mod ali nmg da se konektujem na net da vidim. Idem preko wairless-a. Sinoc bas kada sam je zakucao na 100% najvise je zauzimao Setup.exe u Descriptionu je pisalo da je od Chroma nesto

Chrome+Flash u poslednje vreme veliki problem, ne zbog chrome kolko zbog flasha.
Instaliraj Operu pa probaj sa njom.

Flash je 100%, desavalo se i ranije u mnogo navrata i na ostalim browser-ima...probaj druge ili ukini flash pa reinstaliraj, a posto vec imas IE na masini - probaj sa njim...pozz

I nije mi mnogo bolje sa internet explorerom...+ nemam isntaliran flash. Nzm sta bih jos mogao da uradim?

Vrh Dno