Šta je novo?

Toshiba L850-13p vs Acer V3-571G-52454G50Makk

donbozone

Slavan
Učlanjen(a)
31.01.2009
Poena
435
Treba mi misljenje za i protiv ova dva modela. Acer je dosta hvaljen u smislu sta nudi za date pare, a Toshiba generalno je neka sredina kvaliteta i cene.

Jeste, to su ti, zurio sam pa nisam stavio linkove. Od svega ovoga kapacitet Hd mi je najmanje bitan, znaci da li je 640 ili 500 mi ne pravi nikakvu razliku.

Da si postavio pitanje pre 5 godina svi bi ti rekli uzmi toshibu,sad obzirom da je i toshiba pocela da skrtari na raznim poljima,i da je razlika u ceni gotovo 90e nemoj da se libis da uzmes acer-a...

Nemam nista protiv Acer-a, naprotiv prilicno simpatisem njihove laptopove. Jedino sto moze da me odvrati od njih je tastatura. Veceras sam gledao jedan identican iz V3 serije (ne tacno ovaj model, ali fizicki isti i za nijansu slabijih karakteristika) i cini mi se da mu je tastatura prilicno skljocava..enter i space se malo vise cuju. Sa druge strane, izgled tastature, dubina hoda tastera i raspored mi savrseno odgovaraju. Ako i ovaj bude takav, imace jedan minus u tom pogledu, ali ne znaci da ga zbog toga necu uzeti.

Opet, gledajuci karakteristike, i5 sa 4 (+4) GB rama i onom grafickom moze da gura sledece tri godine bez vecih problema.

jeste da je Acer malo slab na tom polju,ali nemoj da mislis da je toshiba puno bolja,sve zavisi kako cuvas i odrzavas,ako si imao ranije tastaturu sa malim hodom nema potrebe da "ores" po tastaturi,samo lagano tu ima jedna gumica kao na daljinskom i to je to,gumica moze da traje vekovima bukvalno,produvaj s'vremena na vreme i obrisi vlaznom krpom da ti se ne gomila prljavstina,a to sto ima malo veci ugib da kazem nek te ne brine,ako te bas interesuje rasturi ga pa ces da vidis da se ispod tastature nalazi u globalu supljina gde struji vazduh,tako da sve je to namenski ;)

Ma jok, ne bih isao dotle :). Stvar je u tome da volim takve tastature, sa razmakom izmedju dugmica i po svemu mi odgovara, samo da nije skljocava. Ali nvr mind, za sada mi je taj Acer prvi izbor, s tim sto cu ga pazariti pocetkom sledeceg meseca.

Vrh Dno