marinac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2005
- Poena
- 345
Webcam Da
Touchscreen panel 10.1'' (25.65 cm)
4-finger multitouch widescreen display (1024x600px)
Connectivity WiFi 802.11 b/g/n*
Bluetooth
3G**
HDMI
Software Supports Adobe® Flash® Player***
USB port USB 2.0 mini-type (Client)
USB 2.0 regular (Host)
Internal Battery 1020 mAh, 3.7V, 22.6 Whr
7 hours (65% web browsing, 10% video playback, 25% standby)****
Internal Memory 16 GB
Memory Cards MMC/SD (max 32 GB)
Speaker 0.5W x 2 (Stereo)
CPU NVIDIA® Tegra™ 250 Mobile Processor
Box Content FOLIO 100
User’s Manual
AC Adapter
Quick start guide
Warranty Leaflet
Dimensions 281x180.9x14 mm
Weight ca. 760 gr
NOTES *WiFi 802.11n is not available in Russia
**Only available in some versions
***Adobe® and Flash® are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.
****The LCD brightness is set at 50%, and video content is 720p.
Pazario sam ovu Toshibu pa da podelim utiske
Ekran ima lose uglove gledanja ali mnogo bolje nego FlyTouch 2/WowPad sem uglova gledanja ekran je odlican slika je extra tach takodje reaguje i na najmanji dodir.
O samoj masini neznam ni sam sta da napisem prosto sve leti stock verzija izgura oko 1900 u Quadrant score a custom folio mod 1.4 oko 3000
Home menu mi se licno nesvidja suvise je jednostavan i siromasan aplikacije koje dolaze uz uredjaj su samo one osnovne (muzika filmovi knjige internet itd) nema nijedne igrice android market na stock verziji nije dostupan nego samo toshiba market koji je jako lepo zamisljen i pregledan ali je mnogo siromasniji.
Kamera je katastrofalna za slikanje nisam je isprobavao za skype nisam stigao
Sve u svemu najvise me razocaralo samo pakovanje uredjaja jer je pravi uzas dobia se samo punjac i krpica za brisanje garancija dve godine uputstvo nepostoji ono sto sam dobio u kutiji bilo je uputstvo za toshiba laptopove sve lepo na srpskom.
Baterija lepo drzi izdrzi i po 10 sati bez gasenja sa ukljucenim wifi i jako se brzo puni prazna baterija se napuni za oko sat vremena
Probao sam nekolikom igrica i osecaj je extra jedino kod nekih nemoze da ga razvuce preko celog ekrana iako je u spare parts otkacen compatibility mod
Zvuk na zvucnicima je super cak bolji i od nekih laptopova
Placen 39960.00 din
To je to sto sam se setio ako nekog jos nesto zanima nek pita
Da nezaboravim flash radi cak sam ga probao i na farmvilu
Touchscreen panel 10.1'' (25.65 cm)
4-finger multitouch widescreen display (1024x600px)
Connectivity WiFi 802.11 b/g/n*
Bluetooth
3G**
HDMI
Software Supports Adobe® Flash® Player***
USB port USB 2.0 mini-type (Client)
USB 2.0 regular (Host)
Internal Battery 1020 mAh, 3.7V, 22.6 Whr
7 hours (65% web browsing, 10% video playback, 25% standby)****
Internal Memory 16 GB
Memory Cards MMC/SD (max 32 GB)
Speaker 0.5W x 2 (Stereo)
CPU NVIDIA® Tegra™ 250 Mobile Processor
Box Content FOLIO 100
User’s Manual
AC Adapter
Quick start guide
Warranty Leaflet
Dimensions 281x180.9x14 mm
Weight ca. 760 gr
NOTES *WiFi 802.11n is not available in Russia
**Only available in some versions
***Adobe® and Flash® are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.
****The LCD brightness is set at 50%, and video content is 720p.
Pazario sam ovu Toshibu pa da podelim utiske
Ekran ima lose uglove gledanja ali mnogo bolje nego FlyTouch 2/WowPad sem uglova gledanja ekran je odlican slika je extra tach takodje reaguje i na najmanji dodir.
O samoj masini neznam ni sam sta da napisem prosto sve leti stock verzija izgura oko 1900 u Quadrant score a custom folio mod 1.4 oko 3000
Home menu mi se licno nesvidja suvise je jednostavan i siromasan aplikacije koje dolaze uz uredjaj su samo one osnovne (muzika filmovi knjige internet itd) nema nijedne igrice android market na stock verziji nije dostupan nego samo toshiba market koji je jako lepo zamisljen i pregledan ali je mnogo siromasniji.
Kamera je katastrofalna za slikanje nisam je isprobavao za skype nisam stigao
Sve u svemu najvise me razocaralo samo pakovanje uredjaja jer je pravi uzas dobia se samo punjac i krpica za brisanje garancija dve godine uputstvo nepostoji ono sto sam dobio u kutiji bilo je uputstvo za toshiba laptopove sve lepo na srpskom.
Baterija lepo drzi izdrzi i po 10 sati bez gasenja sa ukljucenim wifi i jako se brzo puni prazna baterija se napuni za oko sat vremena
Probao sam nekolikom igrica i osecaj je extra jedino kod nekih nemoze da ga razvuce preko celog ekrana iako je u spare parts otkacen compatibility mod
Zvuk na zvucnicima je super cak bolji i od nekih laptopova
Placen 39960.00 din
To je to sto sam se setio ako nekog jos nesto zanima nek pita
Da nezaboravim flash radi cak sam ga probao i na farmvilu