Šta je novo?

Toshiba Camileo HD

scheilinkin

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
229
ima na akciji u idei za 8000 i kusur. video sam da je dobra, bar po postovima na nekim forumima. interesuje me da li ima negde još da se kupi osim u idei. a razlog je taj što mi u novome sadu nemamo ni super ideu a kamoli extra ideu(sramota), vaš dve krš idee u kojima nema tih gadgeta, već samo prehrana.
ako neko zna, molim vas odgovorite.

btw. video sam da ima u pakomu, ali nije camileo HD, nego samo camileo, a oni, poznati lopovi, je naplaćuju čak 14500.

Pa da, ali zato ne moraju da kupuju "Panavision" od 200e, postoje "prave" i upotrebljive SD kamere za te pare, ovo se ne razlikuje od kineske kopije ipoda za 20e i slichnih akcija :)

Ova kamera je upotrebljiva samo kada bi je stavio na stativ u sred sunchanog dana i da se ispred nje nishta ne deshava, za sve ostalo ce neka kamera standardne rezolucije da napravi bolje snimke. Dzabe joj 720p kada su boje totalno raspukle, dinamika ochajna, u loshim svetlosnim uslovima neupotrebljiva, zvuk kao da je 8bitni, a wobbling efekat prisutan kao na mobilnom. Pa na 1GB karticu staje 40 minuta snimka u najboljem kvalitetu, "pravi" HD snimci zauzimaju u najgorem sluchaju 7GB za sat, a najbolji duplo vishe od toga.

Ovo je chist primer marketinshke prevare neobaveshtenog naroda, nishta vishe..

Poslednja izmena:
ja znam da je ova toshiba ustvari aiptek sa drugim imenom, al me baš briga.
ja hoću super kameru kojoj sat HD-a zauzima 7GB, ali mi fali jedno 1000-2000e jer trenutno imam samo 100. kad takve budu za 100e sigurno ću uzeti jednu.

nisam planirao da snimam pirate sa kariba 4 u full dolby digitalu i quad hd rezoluciji. već mi treba tako neko "sranjce" za povremeno klipovanje.

ja hoću super kameru kojoj sat HD-a zauzima 7GB, ali mi fali jedno 1000-2000e jer trenutno imam samo 100. kad takve budu za 100e sigurno ću uzeti jednu.

nisam planirao da snimam pirate sa kariba 4 u full dolby digitalu i quad hd rezoluciji. već mi treba tako neko "sranjce" za povremeno klipovanje.

Gde rece da ima da se kupi?

Nije pitanje koliko je dobra kamera, vec da je ta neupotrebljiva. Za 100e ti mozesh da kupish polovnu miniDV kameru, ja sam Sonija prodao za 130e. Sad ti imash pravo da kupish shta hocesh za svoje pare...

Poslednja izmena:
ima na akciji u idei za 8000 i kusur. video sam da je dobra, bar po postovima na nekim forumima. interesuje me da li ima negde još da se kupi osim u idei. a razlog je taj što mi u novome sadu nemamo ni super ideu a kamoli extra ideu(sramota), vaš dve krš idee u kojima nema tih gadgeta, već samo prehrana.
ako neko zna, molim vas odgovorite.

Ja otiso i kupio i odusevio se kako to radi za 8999 din +crtica od 2 gb Kingston=869.99 din

Prilozi

• scan0002.jpg
    scan0002.jpg
    231.3 KB · Pregleda: 157
  • scan0003.jpg
    scan0003.jpg
    263.6 KB · Pregleda: 137
  • Toshiba Camileo HD-snimak u HD.JPG
    Toshiba Camileo HD-snimak u HD.JPG
    243.8 KB · Pregleda: 143
Nazad
Vrh Dno