Šta da ti kažem. Ja sam svoj Toshiba Thrive (tako se AT100 zove u Americi odakle je moj primerak donešen) dobio krajem 2011. godine, dakle bliži mu se drugi rođendan. Više od godinu dana mu nisam dirao stock sistem, tj. Honeycomb. A onda sam pre nekoliko meseci rešio da se malo edukujem i da rizikujem, pa sam ga rutovao i flešovao Cyanogen modom i sada imam Jelly Bean 4.2.1. Mogu da ti kažem da je tablet prosto neprepoznatljiv! Kao da sam kupio novi! Mnogo je brži, stabilniji, znatno bolje radi.
E sad, celu proceduru ne znam da ti kažem napamet, jer sam tada bio iščitao stotine stranica stranih foruma, a sada se ne sećam šta sam tačno sve uradio. U svakom slučaju, pogledaj sajt Thriveforums
http://www.thriveforums.org/ na kojem imaš detaljna uputstva za korak-po-korak flešovanje. Sećam se samo da su svi pljuvali po Toshibinom zvaničnom apdejtu (valjda su stali na 4.0.4) i spominjali da je užasan i nestabilan. I još nešto - ako si ga upgrejdovao na zvanični Toshibin ICS onda nemaš mogućnosti ga fleđuješ na Cyanogen JB!!! Dakle, za tebe je zapravo bolje što ti proces flešovanja na ICS nije uspeo!
Proveri verziju koju imaš, pročitaj teme na onom forumu, pronađi odgovarajući ROM za tvoju verziju i probaj da ubaciš Cyanogen 10, videćeš da će ti se tablet preporoditi.
P.S. Moram da se ogradim i da ti kažem da sve to ipak radiš na svoju odgovornost. Meni je rutovanje i flešovanje prošlo bez ijednog problema, ali ne mogu da garantujem da će tako biti u tvom slučaju. Eto, tek da napmenem da me ne psuješ ako nešto krene po zlu. Meni je trebalo dosta vremena da se ohrabrim da to sve uradim, a kada sam uradio čudio sam se kako je to lako i bezbolno bilo i bio sam ljut na sebe što to nisam uradio ranije nego sam trpeo bezvezni Honeycomb.