Šta je novo?

Toshiba a50-106...umrla iznenada

bazdi

Čuven
Učlanjen(a)
18.05.2002
Poena
619
Desilo se to ničim izazvano. Radila malo, ja je zaklopio preneo u drugu prostoriju, priključio na mrežu, otklopio i ništa...ne pali se nikako.kompjuter star tačno 6 meseci.E sad stoji na servisu već 5 dana ali sam siguran da je odneta u comtrade. Ono što me zanima je: da li neko ima iskustva sa njihovom servisnom službom i da li zna koliko dugo jedan kvar može da se leči? :shock:

Pazi ovako,generalno kad bilo sta reklamiras u garanciji ocekuj da ce ti zadrzati maksimalno koliko zakon dozvoljava a to bi trebalo da bude 45 dana.Posle toga ce ti ili vratiti uredjaj ispravan ili dati novi.

hvala ti. A u kom zakonu spominju tih dugih 45 dana (da se spremim ako me sreća bude služila kao do sada) ?

Pogledaj na garanciji koju si dobio uz masinu,moralo bi na njoj da pise za koliko se obavezuju da ce resiti problem.

Bilo bi to zaista lepo i kao na zapadu. Na mojoj garanciji su samo klasične odredbe o tome kada ne važi ista. Nikakve obaveze preprodavac nije preuzeo i siguran sam da je mašina odneta u Comtrade. Znajući koliko veliki distributeri imaju posla...biće mi hladno oko srca bar još 30 dana ovoga leta.

S obzirom da je Comtrade jedna veelika, svetska firma, a ti maleni missicc, kupac, preporucujem ti da ih zivkass svaki dan, ili da kupis pusku.

Poz.

Epilog

Danas sam uzeo komp sa servisa. Zaglupio bios - trebalo je izvaditi i vratiti bateriju. Radnih dana 5 (ukupno 8). Radile su i veze bogami. Sada je sve u redu. Život je lep. Tralalaa.
Kao dobro dresiranom srbinu ne treba mi mnogo da budem srećan :party: :wc: :hump: :beer:
mada ... 8 dana... :wall: :crash: :vomit: :lupko:

Dobro si prosao, uzivaj. Sta da je nesto ozbiljno crklo, cekao bi zamenu, a to traje.

sreća je kratko trajala. posle tačno sedam dana gore narečena toshiba je vraćena u servis sa istim simptomima...Da li neko zna postoji li način da nateram firmu da mi da drugi računar makar i uz doplatu ( a da ne uključuje nikakve nasilne radnje )?
O tempi, o mores...

Ne postoji...Jedino ako kvar ne moze da se otkloni dobicesh new rachunar.

Nazad
Vrh Dno