Šta je novo?

Toshiba A300-1MM

zoran68

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2006
Poena
304
Molio bih ako neko ima ovaj laptop da mi prenese utiske ,jer sam u fazi kupovine a on mi je jedan od favorita,ili A300-1N8(on je bez operativnog sistema),drugar ima slican iz "A" serije medjutim kaze da se malo vise greje i da je na jacoj spoljnoj svetlosti prakticno neupotrebljiv ,znaci jos jednom ako neko ima slican iz A serije neka napise neke svoje utiske...

A300-1MT

Imam ovaj lap vec par meseci,...
Sjajni crni finish,... zamerne nekih koji nisu imali sta da napisu, bile su da ostaju otisci, naravno, ali osecaj pri radu je odlican. Tatatura je odlicna, bez ugibanja, tasteri su prijatni i korektni, bez greske. Touchpad sasvim dobar,... grejanje u granicama normale, vidljivost na svetlu ok ako ti osvet. ekrana nije na minimumu...,)

1.Moje zamerke... dosao sa Vista Home Premijum,... podesiti vistu da radi,??? Cini mi se da ni ovi iz microsofta nisu bas uspeli, ali mozda je i stvar navike kada radis godinama pod 2000, pa xp...

2.Ovaj moj posto ima original operativni, ima i toshibinu recovery particiju, skrivenu od svega, pa kada sam pokusao da bootujem acronis, tvrdio mi je cudne stvari,... tipa da nije nasao syst. disk i sl...

+++ ako ti stize bez op. sys. podrska za toshibe je odlicna, skidas sa njihovog sajta gde imas i drivere za xp i za vistu (sto nije slucaj sa svim proizvodjacima i novim lap topovima):wave:

Nazad
Vrh Dno