Šta je novo?

Toshiba 32PB200V1 sustanje u zvucnicima

SrdjanZemun

Cenjen
Učlanjen(a)
04.01.2013
Poena
151
Postovanje!
Pre dve nedelje kupio sam gore navedeni model lcd led tv-a i posle setovanja kanala primetio sam sustanje u zvucnicima. Mislio sam da je do finog podesavanja kanala, medjutim, kasnije sam ga isprobao bez koaksijalnog kabla,znaci bez signala, ukljucenog samo u el. mrezu i sustanje se pojavilo posle nekih 5 minuta.Test sam ponovio i u drugim prostorijama kao i kod komsije sa prizemlja(tv je lagan k'o perce).Mozda je zanimljivo nekome ko se razume(ja ocigledno ne) da se sustanje javlja posle nekh 5-10 minuta u proseku,ponekad cak i prekine a se vrati, a prekjuce nije sustao dobrih 5-6 sati sto mi je dalo laznu nadu:p Ona tabla sa hdmi,audio i kojekakvim prikljuccima je vrela na dodir posle nekog vremena. U svakom slucaju molim bilo koga ko moze da mi pomogne da bar znam koji mu je djavo i da li da ga vratim odakle je dosao?Inace,koristim usluge SBB-a. Najiskrenije hvala!

Sta bi sa sustanjem na kraju, jesi resio nesto?
BTW vidim da je doticni model trenutno na akciji za 29900 u jednoj online prodavnici, sto mi je sumnjivo dobra cena i tera na zakljucak da je moguca neka serijska greska?

Nazad
Vrh Dno