Šta je novo?

Toshiba 3 TB eksterni HDD

Lanikor

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2016
Poena
705
Imam ponudu da za 90$ usvojim ovo "siroce" oznaku modela nisam zagledao ali kapiram da ih nema puno takvih, koriscen manje od mesec dana, placen sve ukupno 105$ ali ne pase na iPad jerbo Apple je Apple. Isplati li se da ga otudjim?

Napomena je da se krecem blizu USA tako da imam pristup toj robi i njihovim cenama, a treba mi tako pozamasno skladiste da ne mislim na prostor neko vreme...

Sent from my Sony Xperia Z3

za 120e u Evropi ima 4TB externih 2.5" diskova, mnogo zgodnih za setanje. Otprilike, trenutno ti to dodje slicna cena kao i ovaj 3TB za 90$, a novi su.

Posto se kreces po USA, imas i nove, jeftinije od toga. Short story - ne.

Moze neki primer jeftinijeg sa istim/vecim kapacitetom sa amazona, internet mi je ogranicen prilicno zbog prirode posla?

Sent from my Sony Xperia Z3

Odlican, ja ih imam 2 komada. I cena mu je previse dobra nesto na tom linku.
Ako ga stvarno ima za 15500-16000, odlican izbor je.

Jedino imaj na umu da je u pitanju 15mm disk (ne mozes ga izvuci i staviti u vecinu laptopotova, zbog debljine). Uzjedno to i znaci da vise trosi - ne moze da radi na nekim USB portovima. Prednji USB portovi na desktopu recimo, ili vecina USB portova na laptopovima (mora onaj jedan/dva Always On USBp (USB power) port).

Kod mene recimo na laptopu on samo radi u eSATA/USBp portu (to je specifican port koji moze da daje stvarno konstantnih 500mAh, za razliku od druga dva, ili porta na USB3 ExpressCard kartici, na kojima nije garantovana ta struja, pa disk previse cesto prosto ispada sa njih, tj. nestane iz kompa pa se vrati)

Auh, ovo je 3.5" verzija, ja sam mislio 2.5"! Izvinjavam se, nemam iskustva kakav je 3.5". Niti je ovo u stvari odlicna cena :(
(slika je 2.5" modela na ePonudi!)

Nazad
Vrh Dno