Šta je novo?

Toshiba 26av500pr

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Postovanje, kupio bih roditeljima neki lcd tv,imam mogucnost da kupim TOSHIBA 26AV500PR za 30000 dinara na nekom popusu. Da li je ovo ok tv za normalnu upotrebu, znaci samo gledanje kablovske? Unapred hvala

i više nego dobar. 26" model je čak kvalitetniji od 32", ima jači kontrast i manji odziv.

Komso, imas ga kod mene. Video si ga, to je taj tv. Ja sam zadovoljan. Malo je daljinac losiji ili je upitanju samo konkretno moj model (hvata sa daljine ali treba da se uperi). Pri kupovini mi je bio bolji od bilo kog samsunga. Mislim da je cena skroz ok.

Odlicno, hvala, u tom slucaju mislim da je odluceno. :)

Kakva slucajnost, pitam na forumu a komsija iz zgrade ima taj model. :)))

Je li zna neko razliku izmedju ovog modela sa poslednjim slovom R i slovom G ? Komsija ExR ima G varijantu i TV je sasvim ok. Medjutim, nekada jedno slovo moze mnogo da znaci. :)

a kod toshibe to jedino znači za koje je tržište. isti tv na različitim tržištima ima drugačije slovo.
da je broj drugačiji npr. 501 a ne 500 to bi npr. značilo da 501 ima sve kao i 500 plus D-sub konektor. a od slova se gleda prvo (ako su dva) može biti u većini slučajeva p sa analognim tunerom i d sa digitalnim, x je za fullhd, c neznam

Gde ima za 30.000 dinara da se kupi doticni model i koliko gharancije se dobija?

Pozdrav

Ima da se kupi za 30.000 na zalost samo za zaposlene moje firme, na nekoj akciji u Tehnomarketu... znaci nije za sire narodne mase... inace kosta 36000...

Mislim da je godinu dana garancije, iskreno nisam siguran, sad' sam gledao garanciju ali ne mogu da procitam sta pise. :D

Pa koji je odziv na toj Toshibi ?? (ms)

Dimenzije 26" su za moje matorce a stari voli sport...

Nazad
Vrh Dno