Šta je novo?

Torrent Trackeri & pozivnice [3]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

SSJ_5

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2006
Poruke
382
Poena
319
Evo da pokrenem josh jedan thread (nadam se da necu biti banovan, nisam nashao nishta protiv ponovnog pokretanja threada koji je mrtav godinu dana). Treba mi pozivnica za Hdbits.ro u zamenu dajem za www.bittorrents.ro ... Treba mi dokaz odrzavanja ratio-a koji cu i ja sam priloziti onome ko bude trazio.
 
Mislim da je vec bilo price da je to zabranjeno ;).
Davanje/primanje pozivnica za torrent sajtove...
 
I ja bi voleo da ova tema ponovo oživi, nadam se da se neće proći neslavno kao prethodne dve.

Bilo bi lepo kada bi se postovi ograničili samo na tražim/nudim, bez ikakvog komentarisanja, polemisanja i međusobnog napušavanja, jednostavno ako neko ponudi neku pozivnicu ima prava da postavi uslove kakve želi, a isto važi i za one koji traže...
Znači bez ikakvog polemisanja, bez obzira koliko su neki zahtevi i želje realni/nerealni...

Ukoliko neko ponudi pozivnicu to je njegova dobra volja, i sam postavlja pravila igre...

Evo primer kako se ovo zadnji put završilo http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=167668&highlight=Torrent+Trackeri+pozivnice, ako se ponašanje zadrži u granicama normale ne vidim razlog zašto ova tema ne bi nadživela prošle dve...
 
Razmena pozivnica moze da prodje ako ne bude loseg komentarisanja / / hvaljenje ko ima veci level , sta ima na tim trackerima i slicne stvari zbog kojih su do sada ovakve teme zakljucavane.
 
Potrebna pozivnica za exigo ako uopste moze preko pozivnica da se registruje. Za razmenu imam btmusic, waffles i demonoid ili bez razmene, za dz. Znam da nije istog ranga. Kao dokaz rado prilazem ratio na btmusic.
 
meni je potrebna pozivnica za hdbits.org , ako to moze. imam hdbits.ro i demonoid da ponudim.
 
Ja mislim da bi u ovom thread-u trebalo ogranichiti ucheshce newcomera sa dva posta koji se registruju samo da bi dobili pozivnicu. Odnosno da samo memberi izmedju sebe razmenjuju pozivnice.

Videli smo shta se desilo u prethodna dva threada: brdo banovanih newcomera koji su flame-ovali i koji su se pravili previshe pametni, kao nesvidjaju mi se tvoji uslovi pod kojima dajesh pozivnice shta ja tebi treba da dajem dokaz o brzini o ratio-u itd... Onaj shto daje pozivnice stavi i uslove pod kojima mozete dobiti pozivnice i gotovo. Zashto bi on rizikovao da mu se oduzme PowerUser status ( ili da bude banovan ) zbog toga shto je dao pozivnicu nekom ko nemoze da odrzi ratio ili koji ni nema interes da ga odrzi ( hit & run ) ??

Ako je neko voljan da mi ustupi pozivnicu za TorrentLeech bio bi mu zahvalan. Na PP shaljem dokaz o brzini i ratio-u na drugim trackerima.

:wave:
 
Pozdrav svima,dakle,trebala bi mi pozivnica bilo kog tipa za neki torrent tracker koji ima HD crtace.Nemam neke da vam uzvratim ali ako dodjem do njih vrlo cu rado podeliti sa vama.Sto se tice ratio-a.Od kuce 4/0.256,a sa posla 4/4(dostupno za use od 02:00 do 10:00,jelte da mi neko nebi j..o mater za koriscenje poslovnih resoursa.Unapred sam zahvalan ako mi iko odgovori.
 
za hd-bits.ro imam pozivnice ali

Sorry, user limit reached. Please try again later.
 
Do sutra ce se definisati tacna pravila oko pozivnica i tad ce topic biti otkljucan do tada ... lock ...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno