Šta je novo?

torrent klijenti

Gulftown

Čuven
Učlanjen(a)
15.11.2010
Poena
685
Moja oprema  
CPU & Cooler
R9 9950X Thermal Grizly Direct Die Pro - R5 3600 LC CC 120
Matična ploča
B650 Aorus Elite AX Ice - Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
RAM
32GB DDR5 - 16GB ADATA 3200MHz
GPU
RX 6900 XT XTREME WATERFORCE WB 16G - GT 1030
Storage
2TB Kingston KC3000, 512GB Kingston KC3000 - 8TB WD Purple, 12TB WD Red, 250GB Samsung 870 Evo
PSU
Corsair RM1000x Shift - Cooler Master 500W
Kućište
Lian Li Dynamic 011 White - Fractal Design Node 304 White
Monitor
ASUS ROG Strix XG43VQ, Sony 65 A80J
Miš & tastatura
Logitech G915, MX Master 3, G502X Plus
Laptop
ASUS G73JH
Mobilni telefon
S23, S20 SD
Pristup internetu
  1. Optički internet
Na jednom računaru bih prebacio sa uTorrent na qBit, ali da ne moram sve torrentr iz seeda da ručno prebacujem tj. puštam. Možda sam pitao jednom, ali ne znam da li to može uopšte.

Ima folder sa svim aktivnim torrentima negde u AppData ako se dobro secam. Ako si raspredio po folderima i znas gde ti je sta, posao je od 5 minuta prelazak na drugi klijent.

Mene bi isto zanimalo taj postupak prelezak na drugog klijena upravo sa uTorrenta na qBittorrent , folder sa torrentima je
Open C:\Users\Your User Name Here\AppData\Roaming\uTorrent

Ima folder sa svim aktivnim torrentima negde u AppData ako se dobro secam. Ako si raspredio po folderima i znas gde ti je sta, posao je od 5 minuta prelazak na drugi klijent.
I to kopiram u folder za qBitTorrent i to je to? Tako nešto?

I to kopiram u folder za qBitTorrent i to je to? Tako nešto?
Ja sam otvorio te fajlove preko novog klijenta samo, ali onda moras da znas gde je koji skinut i da odaberes odgovarajuci folder, pa on skenira fajlove i nakon skeniranja krene da seeduje.

Ne znam da li postoji neki laksi nacin, sa ovim sam zavrsio relativno brzo pa nisam trazio.

Koji je najbolji torrent klijent?Meni recimo za IPT,HDT i TL slabo vuce utorrent.
Je l' treba neko posebno podesavanje za njih ili sve po defaultu?

Slabo vuče jer si iza nat-a verovatno. Svaki bi trebao da ti "vuče" regularno kada ima dovoljno seeder-a, posebno sa tih tracker-a gde ima seedbox-ova kao pleve.
Tako da, ako si iza cgnat-a, to je što je. Ako pak nisi, onda generalno je ovih dana koncenzus da je qbittorrent najbolji. Samo nemoj ići na 4.4.0 verziju, nego na 4.3.9, jer 4.4.0 nije još whitelistovana svuda, pa može biti da neće raditi.

Recimo TL,HDArea,TorrentDay i ovi nasi domaci,kao i otkljucani torrent sajtovi,vuku normalno,a na ovima bas zapne.Vuce neki put Mega,mozda 2,ali retko kada.Mnogo treba da se pomucim da dodjem do 1 ratio na nekim torentima.
A kako da proverim da li sam cgnat?

Wat? Misliš slabo neko skida od tebe?

Rekoh ti ja, ako si pod cgnat-om, pristup ka tebi je maksimalno otežan.

Ovo sto sam stavio belo preko seeding to je TL,IPT ili HD-Torrent

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    349.8 KB · Pregleda: 64
Logično, privatni trackeri, gotovo svi imaju preko 100 Mbit/s upload, leecher-i brže odrade download i ti ne stigneš da im mnogo uploaduješ. Tu te spašava samo dugo vreme seedovanje.

Najbolji torrent klijent je definitivno Elementum unutar Kodija.

Koji torrent app biste preporučili za Android ? uTorrent zahteva da imam instaliran client na remote desktop-u, a to me ne zanima. Treba mi torrent android aplikacija koja stovara sve u prostor na telefonu..

Preko Flud-a sam skidao bez problema, radi u pozadini dok je zaključan ekran, sve fer, bez zamerki. S obzirom da moj Mi 9 SE nema memorijsku, sve ide na internu.

Da li mozda neko zna kako u qbittorrentu da podesim da mi gotovi fajlovi odu i 1 folder a oni sto se skidaju budu u drugom?Complete 1 folder Incomplete drugi folder?

Ima ova opcija u sekciji Downloads
Screenshot_20220728_195618.jpg

I tu mi stoji pocetak,a Kraj mi stoji ono iznad i sve mi ide opet u pocetak,nista ne ide u Kraj.

Evo sada sam probao i skidao mi je u folder za incomplete i kada je skinuo premestio je u default download folder.

Ma nece,sve sam pokusao.Je l' mozes da mi slikas kako je kod tebe?

E izvini tek sada sam video post, evo kako je kod mene, to su default podesavanja samo sam ukljucio "Use another path for incomplete torrents", verzija je 4.4.3.1

Screenshot_20220729_153503.jpg

Isto je tako i kod mene i nece.Meni je to gde su ti serije za complete a ovo dole incomplete. Verzija 4.4.3.

Koju verziju qbittor koristite i koja je podržana na privatnim trackerima? Hteo bih da uradim bind to vpn, a to izgleda ne može na utorr.

Ja sam na 4.3.9 i isključio update i da me obaveštava za to. Mislim da je on podržan.

Jesi se prebacio na kraju na qbitor? Taj folder u qbitor i to je to? Je l' ima neka specijalna podešavanja u qbittor klijentu na koje treba da obratim pažnju?

Ja sam na najnovijoj verziji, 4.4.3.1 i podrzana je svugde.

Uspeo sam da prebacim sa super softverom sa qbitor foruma za veoma kratko vreme sve što seed-ujem i uradio bindtovpn testirao i "stalled poruka" je kada vpn nije uključen.

Dark tema za QBittorrent

1. Download .qbtheme HERE.
2. Enable theme selection from menu: → Tools → Options → Behavior → Interface → Use custom UI Theme.
3. In 'UI Theme file' click on the file icon and select your '.qbtheme' file.
4. Restart qbittorrent to apply theme.

Poslednja izmena:
Vrh Dno