Šta je novo?

Torba za laptop

General Tragg

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2007
Poena
319
Pozdrav svima. Već neko vreme koristim par Belkinovih torbi za laptop, kojima sam prilično zadovoljan. Međutim, pazario sam još jednu mašinu, pa mi treba preporuka za dobru torbu. Ne mora da bude preskupa; generalno najbitnije je da laptop preživi transport bez da se izgrebe i slično, i da dobro leži na ramenu.

Evo ja imam ovu i zadovoljan sam http://www.itsvet.com/proizvod/xwave-klm8121/carrybag/103/1420 , jedina aj da kazem mana, mada i nije toliko je to da kad se stavi lt ima kao da se pricvrsti sa neke 2 trake, jeda je odradjena u fazonu da je dvodelna i jedan kraj se lepi za drugi i to je usiveno, a druga traka za pricvrscivanje je sa cickom na oba kraja i bzv je to sto kad se zakaci gde bi trebalo jedva drzi lt na tom kraju, mada kad se torba zatvori nema pomeranja unutra.

Ostani na Belkinovim, nema boljih, ako ih ima negde kupiti...

P307, vrlo rado, ali, ili ih nema nigde, ili su bezobrazno skupe.

Iskreno rečeno, taj XWave ne uliva neko poverenje... Danas sam gledao ovu HP torbu. Ne deluje loše, mada nije ništa specijalno.

Gledao sam i neke Case Logic torbe, koje su strava izrađene i nisu skupe, ali bukvalno ima mesta samo za laptop, a za punjač - snađi se. Sad jes da imam ultra slim punjač :d, ali bez obzira...možda nekada poželim i miša da upakujem, zar ne!?

Kakva je situacija sa ponudom rančeva? Ako može preporuka za nešto kvalitetnije. Laptop je 13".

Rancevi su zakon po meni, ako volish. Preporuku ti dajem na ovaj model, ima i dodatne zastite, u slucaju pada, potpuno zastiti laptop.

TARGUS Ranac za notebook 13.3" TCB006EU

Poslednja izmena od urednika:
Da, ja tražim isključivo ranac. Ovaj mi dobro izgleda, hvala!

Drago mi je da sam ti pomogao, uzimaj i uzivaj! 😀

Pozz!

Nazad
Vrh Dno