Šta je novo?

Top Spin i tromo reagovanje kontrola.

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Brat od tetke ima Asus A7VX-X, Barton 2500+, 512 DDR i Radeon 8500 64 DDR 275/550. Instalirao sam mu najnoviji tenis Top Spin. Kada igram meceve igra kao da je za nijansu usporena, kao kad ukljucujes slow motion na najmanju vrednost, a kontrole jako tromo reaguju. Kada cpu posalje loptu ustranu, ja energicno pritisnem ka lopti, a moj igrac nastavi da ide u tu stranu, iako mu zadam da ide sad na suprotnu stranu. I kad treba da serviram, moram jako da pritiskam i tek nakon dve sekunde prihvati komandu. Sve ostale igre mu lepo rade. Pre ovoga je imao GF4 MX, ali sam mu ja odradio kompletno brisanje drajvera, i iz registrija, i uz pomoc driver cleanera 3.3, ma nema sanse da je ista ostalo od NVIDIA drajvera. Stavio sam mu Catalyst 4.5 posto su meni najbolje radili na mom Radeonu 8500 koji je sada njegov. Meni na Radeonu 9600 Pro odlicno radi, a radio je i na Radeonu 8500 na mojoj GA-7DX+, Athlon XP 1600+, 512 DDR.

ja sam imao isti problem ali na gforce fx 5700, stavio nove drajvere i radilo!!!

Vrh Dno