Šta je novo?

Top Spin 2

• Začetnik teme Začetnik teme Ralex2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Konacno sam ga nabavio pa da iznesem prve utiske. Izgleda da je joypad potreban za igranje, posto se ne moze namestiti kretanje na tastaturi, samo rade udarci.. Kad sam ubo Logitech Gamepad Precision sve je doslo na svoje mesto. Za sada su utisci pozitivni, pokreti su malo realniji i fluidniji, komentatori su ok nista specijalno. Grafika mi se cini kao da je radjena na osnovu Xbox360 verzije. Modeli igraca su sada mnogo bolje uradjeni i dosta lice na svoje uzore. Jedina mana je sto je igra jako zahtevna kad se ukljuce sve opcije. Nije da tada secka, ali je animacija sporija. Kada se sve iskljuci, onda igra skroz leti.

Gameplay odnosno sistem karjere je ono sto mi se nije svidjalo kod prvog dela. Ima li nekih izmena po tom pitanju, ili je princip ostao isti?

Prvi deo nisam igrao detaljno u karijer modu, ali je ovde slicno ponovo da moras da treniras, da poboljsavas svoje vestine, preko onih mini igara. Kada neki kriterijum zadovoljis, mozes turnir da odigras itd. Jel jos neko probao igru, zato sto je izgleda neoptimizovana, posto meni jako sporo radi sve na high? Na mnogim torent sajtovima se zale na los frame rate, a imaju dobre masine.

Da li je neko uspeo na tastaturi da upravlja igracem?Kada igram u dvoje,na joypadu moze da se upravlja dok na tastaturi to nije slucaj:wall: .Dobro je odradjena igrica,ali ako zaista ne moze da se igra na tastaturi brzo ce me smoriti:crash: .

Mss sluzi za kretanje, a udaranje lopte se vrsi na tastaturi, sto je jako glupo.

Gde se nalaze snimljene pozicije?

Hmmm... kakvo li je to upravljanje na tastaturi i mišu? Ima li svrhe igrati tako? Ne kupuje mi se joypad zbog tenisa, koliko god dobar bio.

Poslednja izmena:
Mišem pomeraš igrača u pravcu u kome želiš, a na tastaturi pritiskaš udarce koje hoćeš.
Verovatno se čovek i na to može navići, ja ionako nikad nisam tako nešto igrao preko tastature vec preko gamepada.

Ja sam igrao tako u pocetku (dok nisam nabavio i drugi gamepad) i dosta je lose odradjeno. Dosta se tesko krece igrac i dosta je neprecizno. Bolje je kupiti neki gamepad od nekih 700 din, nego se baktati sa misem.

Definitivno... Smara na tastaturi. Sutra idem po joypad...

Nazad
Vrh Dno