MIslio sam ribom...u pola sest ujutru u septembarskom roku, ne znas sta pises :whip:Agilni je napisao(la):Kako mozes da sa knjigom poredis Riddicka
Igrajuci, nisam ni primetio da je Vin Dizel toliko sladak da utice i na muske clanove foruma. :S: Verovatno si gledao film o pravljenju igre i proucavao muskulaturu tog satro glumca :d. MTV nije los ako konzumiras :bottle:,mada ja preporucujem Grand Show :,,:.Dobar je doom 3 moze da se svari, ali jedan klometol nije na odmet. :smash:filipenko je napisao(la):Zato sto je onamo slatki Vin Dizel, opsti uzor tinejdzerki i vernih imitatora MTVa :d
bakiba je napisao(la):Filipenko-placenice ID-a, daj kintu Benchmarku za neku nagradnu igru. Recimo neka 6200 karta
Izbegao sam grljenje sa g. Askovicem. Pokupio sam nagradu u NTsoftu. Kakav mu je zagrljaj? Prenesi nam iskustva.filipenko je napisao(la):Hahaha, je li ti Kojot urucivao nagrade?:d I ako jeste je li te grlio tokom urucivanja? :d
Agilni je napisao(la):A vidis, ja nisam silazio sa Giana Sisters, Emilyn Hughes soccer, Supremacy, Diplomacy, Footballer of the Year, Masters of the Universe (Hi-Men), Golden Axe...
A soccer? Koji soccer? Ja sam besomucno pikao pomenuti Emilyn Hughes soccer, zatim Kick Off i mozda i najbolji - Microprose Soccer.
MI6 Agent je napisao(la):Vidi se da nisi prva generacija Commodore fanova...Soccer (losija verzija) odnosno Soccer II (bolja verzija) je verovatno prvi fudbal na C64...Naravno razmisljajuci o kasnijim verzijama fudbala ovaj je bezveze ali ta zaraza i otkrivanje necega novog su neponovljivi...
Ja bih iz te prve faze debeljka pomenuo i Blue Max, Blue Thunder, School Dayz, Pit stop, Wizards of War...
raci je napisao(la):I,uh,sta kako,gde je Operation Flashpoint.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari