Šta je novo?

Top 25 Scariest Video Game Monsters

psyman

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2007
Poena
319
DarkTooth.jpg

http://www.gamedaily.com/articles/g...o-game-monsters/?icid=aimDBDL3_link1-b&page=1

Poslednja izmena:
meni je jedino malo istripovan Berserker iz Gears of War na ostale sam se kao navikao :)

I gde su ovde likovi iz Undyinga? Fali ovde još mnogo toga.

Poslenji interval u F.E.A.R-u. Oni duhovi što spawnuju iz onih crnih rupa su mi bili najstrašniji. Neka jeza me hvata od njih kad god igram.

a samo zbog glasova, Mephisto, Andariel, ili Baal bi trebalo da su na listi, jeza me hvata kad se pojavim kod D2 boss-ova, i kad progovore ...

isto, i "The Devil" iz NWN: Hordes of the underdark mi je bio scary, hvatala me jeza.

sa ove liste, ja da se pitam - svi FEAR likovi na prvih 5 mesta, igra je stvarno spooky.

losha lista, nisu se bash potrudili

Slazem se. Stvarno su mogli malo vise da se potrude. Nema nista iz undyinga, jericha, i slicnih igara.

E da. Zaboravih Suffering da spomenem. :) Tnx Dule13;)

Andrei The Tzimiche je meni bio najstrasniji do sad, ne toliko zbog njegove pojave ili zbog toga sto je tezak u borbu, nego zbog price koja je ga je pratila (ko je igrao zna o cemu pricam). Na kraju mi je malo splasnuo strah od njega ali do tada mi je stvarno bio scary.

Butcher iz Diabla keca je tu negde. Sa ove liste samo Nemesisa priznajem (on je stvarno zaheban). Onaj iz Manhunta je beba. Na primer Xan iz UT-a je strasan na svoj nacin (vishe zastrasujuc).

Od zivuljki, u Gothicu me hvatala jeza od Shadow Beasta a u Jedi Knightu sam se sledio kada sam se nasao u prostoriji bez svetla sa dva Giant Rankora.

Barnacle (Half-Life 2)

This isnt scary

Od top 25 monstruma treba bar 20 staviti iz igre Nosferatu Wrath of Malachi. Kakvi Safernzi i Andajinzi...

Slazem se da je "piramid glava" najstrasniji.I realno Diablo I tu me hvata strah.Ne kao ovaj njegov brat Diablo II.Ali opet neki ovde likovi su smesni.Po meni fale likovi iz Serious Sama i to prvi deo.Kada pronadjete secret level i naletite na njih.Ultra weird su

Meni je recimo bila strasna ona dzinovska spodoba, prva kraljica u BloodRayne-u, s kojom se boris kod onih brodova :D Mozda ne toliko zbog izgleda, koliko zbog velicne i brzine...A one paukove iz HL2 sam stvarno mrzeo da susrecem.

Piggsy iz Manhunta fali

Poslednja izmena:
kako fali kad ga ima

*** ne videh. Preleteo sam pogledom

Koja greshka za hl2

Ovo je bre chudovishte koje treba da se nadje na toj listi

fastzombie_full.jpg

^Word...kad je to cudo iskocilo na onom krovu u Ravenholmu umalo nisam pao sa stolice :D

mislim da je Pale horse iz Gears of war trebao da se najde na listi.

Vrh Dno