Šta je novo?

Tomb Raider: Legend

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
Danas se na netu pojavio prvi trailer iz novog dela Tomb Raider-a i pokazuje gameplay iz igre. Inace trailer je tezak 5.9MB, a mozete ga download-ovati sa sledece adrese: http://www.eidosinteractive.com/downloads/search.html?gmid=158Takodje pojavilo se i par novih slika iz igre koje mozete videti ovde: http://www.3dgamers.com/screenshots/games/tombraider7/
Sudeci po screenshot-ovima i trailer-u izgleda da ce igra izgledati lepo (barem meni), a iskreno se nadam da novi razvojni tim (Crystal Dynamics) nece podbaciti, kao sto je to uradio Eidos sa predhodnim delom. Pozdrav.

Poslednja izmena:
Screen sh. deluju kao da se igra potpuno vratila duhu starih tombova, cak i Lara vise
uopste ne lici na Angelinu J. nego izgleda kao iz starih delova..
Grafika izgleda pomalo razocaravajuce- kolicina tekstura od kojih je Lara deluje mrsavo-
kosa, ruke, odeca...Veoma malo pixel sh...Ali sve je to nebitno ako je igra vratila duh..
Videcemo...

CezaR 2 je napisao(la):
Screen sh. deluju kao da se igra potpuno vratila duhu starih tombova, cak i Lara vise
uopste ne lici na Angelinu J. nego izgleda kao iz starih delova..
Grafika izgleda pomalo razocaravajuce- kolicina tekstura od kojih je Lara deluje mrsavo-
kosa, ruke, odeca...Veoma malo pixel sh...Ali sve je to nebitno ako je igra vratila duh..
Videcemo...

Deluje mršavo.
Uh, takva mi treba.

Pisao sam o Lari pre metar dana. :type:

Iskreno se nadam da će to ispasti kako treba. Sa Angel of Darkness su u potpunosti podbacili, to je jedini Tomb koji nisam imao volje da odigram do kraja, baš je bio katastofa loše uradjen.

Koliko vidim prvi put se dogadja da joj grudi nisu `porasle` u odnosu na predhodni deo_Odlicno.
Vidi se da je sada vec u `zrelim`godinama,ali izgleda nikad bolje.

TRAOD je samo na momente u punom sjaju podsecao na legendu zvanu Tomb Raider,ali meni je i to bilo dovoljno za uzivanje.Ako u ovom delu bude vise `stare` atmosfere,ali pre svega ako ne bude onoliko bagova,bice lakse preziveti sledecu zimu,za kad je igra najavljena...

Verovatno je u klimaksu, pa joj više ne rastu?

Strasno. Skinuo sam trejler i mogu reci da mi se dopada. Obavezno ga pogledajte, nije ni veliki, oko 15 mb.

Nazad
Vrh Dno