Šta je novo?

Tomb Raider: Legend

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S25 Ultra
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Danas se na netu pojavio prvi trailer iz novog dela Tomb Raider-a i pokazuje gameplay iz igre. Inace trailer je tezak 5.9MB, a mozete ga download-ovati sa sledece adrese: http://www.eidosinteractive.com/downloads/search.html?gmid=158Takodje pojavilo se i par novih slika iz igre koje mozete videti ovde: http://www.3dgamers.com/screenshots/games/tombraider7/
Sudeci po screenshot-ovima i trailer-u izgleda da ce igra izgledati lepo (barem meni), a iskreno se nadam da novi razvojni tim (Crystal Dynamics) nece podbaciti, kao sto je to uradio Eidos sa predhodnim delom. Pozdrav.

Poslednja izmena:
Screen sh. deluju kao da se igra potpuno vratila duhu starih tombova, cak i Lara vise
uopste ne lici na Angelinu J. nego izgleda kao iz starih delova..
Grafika izgleda pomalo razocaravajuce- kolicina tekstura od kojih je Lara deluje mrsavo-
kosa, ruke, odeca...Veoma malo pixel sh...Ali sve je to nebitno ako je igra vratila duh..
Videcemo...

CezaR 2 je napisao(la):
Screen sh. deluju kao da se igra potpuno vratila duhu starih tombova, cak i Lara vise
uopste ne lici na Angelinu J. nego izgleda kao iz starih delova..
Grafika izgleda pomalo razocaravajuce- kolicina tekstura od kojih je Lara deluje mrsavo-
kosa, ruke, odeca...Veoma malo pixel sh...Ali sve je to nebitno ako je igra vratila duh..
Videcemo...

Deluje mršavo.
Uh, takva mi treba.

Pisao sam o Lari pre metar dana. :type:

Iskreno se nadam da će to ispasti kako treba. Sa Angel of Darkness su u potpunosti podbacili, to je jedini Tomb koji nisam imao volje da odigram do kraja, baš je bio katastofa loše uradjen.

Koliko vidim prvi put se dogadja da joj grudi nisu `porasle` u odnosu na predhodni deo_Odlicno.
Vidi se da je sada vec u `zrelim`godinama,ali izgleda nikad bolje.

TRAOD je samo na momente u punom sjaju podsecao na legendu zvanu Tomb Raider,ali meni je i to bilo dovoljno za uzivanje.Ako u ovom delu bude vise `stare` atmosfere,ali pre svega ako ne bude onoliko bagova,bice lakse preziveti sledecu zimu,za kad je igra najavljena...

Verovatno je u klimaksu, pa joj više ne rastu?

Strasno. Skinuo sam trejler i mogu reci da mi se dopada. Obavezno ga pogledajte, nije ni veliki, oko 15 mb.

Nazad
Vrh Dno