Šta je novo?

tomb raider anevrseri

sulcm

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2007
Poena
301
molim da mi neko pomogne,igrica mi je stala na 70% u delu sa rudnikom,treba da sakupis tri osiguraca da bi pokrenuo kran i razbio krov od kontejnera i uzeo oruzije,ali nema krana kako da resim taj bag i nastavim igru.Igra je re sa redovnom istalacijom ne kopirana koja zablokira posle mesec dana.Pozdrav sulc

Ne pomaze cak sam i unistalisao igru i ponovo instalisao vratio sejfove bez toga dela i nista opet isto

Lepo ukljuci igru, pa pomera misha sve dok ne stigne do new game ako prvi put pocinje ili continue game ako je vec igrao, a za ovo, pa ucitaj neki prethodni sejv(ako ga imash).

Poslednja izmena:
Zato što je ovaj poslednji deo odličan. Uopšte nije onako kilav ko 1-6, a nije ni klon Princa Persije kao 7.

Ma sta bre Legend klon Princa, pa ti vredjash princa. Zagonetke u OLegendu su toliko teske da bi dete koje josh nije krenulo u zabavishte moglo da ih reshi, a sad Anniversary, pa to je lepo komplikovano. Drago mi je sto akcenat nije stavljen na borbu vec na zagonetke. Jer neko skroz provalio Croft Manor? Ja josh samo ne znam kako da otkljucam ona vrata.

Legend je čista filmolika zabava... poenta je bila da se vrati taj osjećaj avanture u serijal i oproba novi engine. Anniversary je rafinirana ista ideja, dok će sljedeći nastavak da razbije.

Nazad
Vrh Dno