Šta je novo?

toerrent pitanje

dejan2006

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
skinuo sam preko utorrenta jedan film
i kada pokusavam da ga pustim , kod mene je podeseno da pusta BSPlayer izadje mi text 'use Windows Media PLayer'
kada pokusam da pustim film preko WMP izadje mi upozorenje kao na slici
inace taj fajl je velicine oko 700 MB , mislim klasican film a kada ga pustim traje samo 4 - 5 sekundi
sta to moze da bude ?

hvala

Poslednja izmena:
probaj i kmplayer, ako nece on slobodno obrisi film.

Brisi ga. Meni se to nikad nije desilo.

Pre nego sto skines neki film, obavezno pogledaj komentare ispod, obicno neko napise ako je fajl fake.

TL, GFT, zamundu... imas ovde temu "pozivnice za privatne torrent trakere" pa vidi tu da ti neko da pozivnicu za neki privatni traker.

If after downloading you are unable to watch the video then

INSTALL

Free Movie License to watch this video.

dobio sam ovo obavestenje
sta je zapravo 'Free Movie License' ?
kada sam guglao izadje mi mnogo nesto programa pa ne umem da se snadjem

p.s.
ipak ovaj torrent ume jako komplikovan da bude

pazi kada se radi o filmu julia & julie , najobicniji fil
kud sam i posao da skidam filmove ze nju
film sam skidao 6 puta , i skinuo
i prosto nece
ja nisam pametan sta je pravi problem
pokusao sam i sa trazenjem kodeca
ali nece ni to , mada mislim da je suludo da pored 4 playera na kompu trazim jos nesto novo
zasto je toliko komplikovano isto mi nije jasno
ali .... sve je to zivot
kako god hvala vam na odgovorima ali ja nemam trenutno vise snage da pokusavam dalje jer me sa svakim novim pokusajem odvodi sve dalje od cilja
bar se nadam da ce se jednom sa tim kodecima stvarno uprostiti
hvala aco za onaj program , deluje mi skroz dobro

Poslednja izmena:
I meni se takav slučaj jednom desio. Ali ne sa tako velikim file. Ja sam ga obrisao.Kad ne mogu da ga puste VLC, BS,KM...Kakve bre licence za obican film.

Najbolje ti je kao što ti je i @masamunea rekao da koliko možeš čitaš komentare i gledas da skidaš sa privatnih trakera.

Meni se desavalo da mi pusti samo delic filma kada mi jos nije skinut ceo film, nego delici kao sto to ide kod torrenta.

Ima mnogo fake torrenata.Gledaj da udjes na neki privatni tracker.

Uzmi Mediainfo program i vidi koji je codec u pitanju. Tema nema veze sa torrentima nego sa formatima filma.
... realno .....

A ovakve komantera ako nece km player brisi nemoj citati.
Pa ja cu da vam nadjem koliko god hocete fajlvoa koje nece kmplayer da pusti a rade normalno uz odgovarajuce programe ili codece .

A koliko od tih filmova rade prvih 5 sekundi, a onda ispisu da ti treba poseban player, kodek i sl.?

A koliko od tih filmova rade prvih 5 sekundi, a onda ispisu da ti treba poseban player, kodek i sl.?

NE mislim na filmove koji su verovatno fake kao u ovom slucaju.....

Samo mi je smenso kad cujem da treba obrisati nesto ako kmplayer ne moze da pusti. Pa nije taj kmplayer nikad bio nikakvo merilo.... Ima normalnih fajlova koje ni on ne moze da pusti a koji ce raditi uz odgovarajuce codece ili neki drugi program ...

Poslednja izmena:
izgleda da nije pomenuto, ali postoje virusi koji se sire preko tih filmova kad se puste preko windows media player-a, preko codeca kad on pita da li da download-uje sa interneta blabla...

ja bih ga takodje obrisao ako ne moze iz novijeg kmp-a ili mplayer-a. ako nije virus onda je mozda DRM u pitanju sto je takodje bezveze (kao oni sifrovani .wma )

Pa zar vecina kao sto su VLC iili GOM plejer nema svojekodeke , amalo toga sto ima bas zafaliu skidaju sa svojih sajtova? Ako to ne otvori onda je neki kamen za u glavu

To su fake filmovi, svi smo progutali to kad smo uvodili adsl. DVDrip a novi film, oce to. Ili skini kameru pa gledaj ili cekaj dvdrip.

Klasican fake fajl, navlakusa. Fajl je "vestacki" naguran na 700 Mb, a ustvari je link za upad virusa (kada se otvori preko Windows Media Player-a). Ne pokusavaj da ga otvoris, navuci ces neku gamad u komp. Brisi ga OBAVEZNO!!!!

Vrh Dno