Šta je novo?

Today screen za PPC

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Ne posedujem vise PPC ali sam sucajno pronasao TodayScreen koji mi deluje odlichno. Eto preporuke svim vlasnicima PPC da ga probaju. Posebno hvale to da je veoma lagan i da veoma malo opterecuje uredjaje pa da ce super raditi i na sporijim uredjajima za razliju od nekih do sada vidjenih koji su zahtevali malo bolje performanse vashih ljubimaca ;)

Aj bash javite kakav je (ja nisam imao priliku da ga isprobam)!

www.pointui.com

I najlepshe od svega, besplatan je :)

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=Ukh5jXjoQBY

Poslednja izmena:
Хехе, ево и кривца за отуђивање:)... на Џингисову препоруку пробах овај ТodayScreen и убрзо реших да га обришем...
Морам да напоменем да сам у том тренутку имао искусво од дан/2 коришћења неког PPC-a, те да нисам ништа посебно имао да замерим Pointui-jу, ал' једноставно ми се учинило да ми не треба, те сам решио да га обришем... е, неко краће време након тога ми је уређај почео нон-стоп да се ресетује, што сам спречио тек вађењем батерије и sim картице... Додуше, јесте Win6.1 био старији и проблем се након реинсталирања ROMа није враћао, ал' је до тада радило све ОК, те сам ја сада на SpbShell-у...
А ако неко има праве утиске, нек јави... ја га пробам поново тек кад решим да инсталирам нови ROM...:type:

Mitac Mio A701... mora'u opet da probam ovaj home, samo da nađem malo vremena... i način da pojačam zvuk ovog mog uređaja...

Probo, al na 2003se sporo radi. Kada se instalacija stavi na main memoriju, onda radi brze ali nedovoljno. Da, probano je na hx4700, vga 624MHz, tako da na slabijim ne znam dal bi imalo smisla i stavljati. Vidim da ima i 1.02b test 2 pa cu probati. Dok za wm5 i wm6 postoji ver 1.5a koju hvale da radi odlicno. Kad fleshujem pda sa nekim novim wm6.1 javljam utiske. U svakom slucaju deluje obecavajuce - a i najsladje je kad je dzabe :D

pointUI

Moram da na vrijeme upozorim korisnike pametnih telefona da se zadnja verzija 1.51a ne moze aninstalirati !!!!!!!!!

Shell je presladak (nije mi jasno da WM6 nema nesto takvo u sebi) , kod mene je glatko radio ,ali kod mene puno stvari nije kako treba , a ne mogu sa vratiti na standardan izgled !:mad::mad::mad::wall:

I nisam jedini ! Na njihovom forumu se jos mnogi zale vec 3-4 mjeseca i nista nisu uradili po tom pitanju , a wm6 mi se nikako ne instalira ponovo (bilo je puno problema sa otkljucavanjem)!

Poslednja izmena:
Zao mi je ako je tako. Na dva telefona je do sada probano. Na oba je regularno uninstallirano a na oba je chak i ponovo vraceno jer radi perfektno!

Npr. ne mogu se direkto pozivati brojevi . Kod mene se ne mogu direktno unositi novi kontakti . Ocitava kontakte samo iz telefona a ne sa kartice. Ne vidi sve programe u start meni vec samo mislim nekoliko , a ako hoces da odredis koji programi da imaju precice moras to uraditi kroz registry .

Vrh Dno