Šta je novo?

Toca rd2

RS

Čuven
Učlanjen(a)
19.09.2003
Poena
619
Da li neko igra Tocu rd2? Skoro sam je dobio i natero (jedva) da radi, pa bih voleo da cujem komentare o ovoj voznji.Meni je pomalo cudna jer imam utisak kao da imam motor slabiji 15% a kocnice bolje 20% od ostalih generickih vozaca.
Pozdrav cheers

pa ovi na bencu napljuvas edoticnu voznju mnogo
Ja sam je imao i presao sam je i jedina nedoumica mi je bila sto se zove toca jer to je jedini sampionat kojega nema.
mislim da je dosta zanimljiva ja sam imao slican taj osecaj mada (ja sam mislio da je i motor 15%jaci ) uglavnom to tako izgledami mora jer mahom se vozi po 3 4 kruga a ti zadnji pa onda trebas da imas sanse da pobedis
Rally deo (samo jedna staza) je ubedljivo najgori deo igre a V8 superspecials su najbolji i DTM (po meni) mada sa 1.2 patch-om postaje velika muka voziti na tastaraturi
Pred kraj vozeci neki super GT imao sam problema da ih stignem (vecita enigma kako sam preso) jer kao da sam imao slabiji auto i slabije kocnice.
e da jedna staza neka u ameriki prvo je sreces sa gt90 fordom mislim je i dalje enigma za mene
sve u svemu zabavna je igra dok je nisam presao posle sam vozio samo dtm i v8 ostalo sem mozda seat cupra sampionata me nije interesiralo ali proslog leta i nije bilo nekih voznji

Znaci cekao sam je dugo i kad je stigla sutnio sam je napolje i rekao vise nikada nista od codemastersa!Kada sam pocinjao voziti ajde ono moze da prodje ali kad je dosao rally katastrofa a dokrajcilo me kad sam probao subaru po snegu sa slik gumama koji nije mogao da slajfa!Strasno!
Hocesh gt aute vozi gtr , hocesh rally vozi rbr!

ja sam trenutno na 88 % i prezadovoljan sam. podrska za volan je super.
rally jeste bezveze ali sta sad. to je par trka.
a sto se u RBR auto prevrne 15 puta kad naidjes tockom na kamencic? ne, on je super.
Svaki ima neku manu, pa sta cemo, da ne igramo nista. svaka pohvala za Toca 2.

e da za gtr se spremi ak imas narodsku verziju da cupas kablove svaki put kad oces da igras
nego zigic-u kak si uspeo da je nateras da radi sa volanom meni nije uspelo?

RD2 je krsh zivi iako ima pristojnu fiziku, pogotovo kada su oldtimeri u pitanju...Ono shto me nervira u igri, je to shto automobili nemaju veze sa onim kakvi su u stvarnosti...Znachi, Seat toledo ide bolje od Skylinea:) i tako neke nebuloze...Druga stvar je zvuk koji je ochajan, shaltanje koje je bolje u svakoj "pucachkoj" voznji itd...Shto je chudno, igra je znatno bolja (realnija/teza) na PS2...

Bas steta, a obecavala je puno...Vidim da nisam toliko mator, nego igra nije realna i cini mi se da nema "ono" zarazno. Ok. probacu i gtr.

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam igru chekao ko ludak, a onda se razocharao totalno i nisam je ni igrao...

Da si igrao keca, znao bi kakva će biti dvojka...Igra je ludački teška, pa sam odust'o.

forsaken demon je napisao(la):
Da si igrao keca, znao bi kakva će biti dvojka...Igra je ludački teška, pa sam odust'o.

Jao shto volish da pretpostavljash :)
Pogledaj bre moj nick :) naravno da sam igrao keca, samo shto je on bio mnogo loshiji, ali ne vidim da je bio tezak, ulazilo se u krivine sa 200kmh :)
Sumnjao sam da ce i dvojku skenjati, ali sam se nekako nadao da ce isplivati stari Codemasters, al ono prc :)

Poslednja izmena:
pa ja je igram normalno sa FormulaForce-om. ima odlicne opcije za volan.Cak mi je
ludacki tesko da procenim koliko treba gasa da dodam sa tastaturom posto zadnji
tockovi odma proklizaju. I jako je bitno podesiti opciju - stearing deadzone, inace
je nemoguce smiriti auto.
zvuk bi verovatno bio bolji da imam audigy 2, jer igra i jeste predvidjena za nju.

dosadashnji toca serijal izgleda ovako toca1=0.00% simulacije ; toca2 = 0.00%simulacije , a zajedno toca1+2 = 0.00000001% simulacije!
Sumnjam da ce 3 deo biti nesto bolji!Codemasters se odavno batalio simulacija , ali ko zna?!?

pa njihovo je da pricaju u tako a sta ce bude ce videmo
nego meni je smesno sto se to zove toca a nigde doticnog samponata

Ispade da igra i nije toliko losa, mislim ko je bi rekao u pocetku je zaista krs, ali kako automobili postaju jaci i igra postaj zanimljiva, na trenutke podseca cak pomalo na LFS. Vredi probati, i ako probate obavezno igrajete bar malo duze.

Takodje preporuka za slabije kompove jer ovo uopste nije zahtevno, na 4ti ide sa oko 70 fps full detalji (koji i nisu nesto ali nije lose). Verujem da je i MX dosta...

Evo sad sam vec na 91% i nameravam naravno da predjem. Jedino smaraju oni filmovi, ali to i tako ne gledam...

A bre gde izvuche thread iz mrtvih :)

Ako tebi ono ima neke veze sa LFS, onda bi ti PGR3 bio prava simulacija :D

Pa eto sad igram (a i igra je skoro dosla u nasu zemlju :) ), ima veze, ne mnogo ali ima, veci i jaci automobili bas imaju utisak tezine, zanose proklizavaju i ubrzavaju na jako slican nacin LFS, a i graficki gledano pa i po jos nekim elementima ovo je veoma slicno. Naravno da je ta slicnost mala recimo 35%, znaci nisam rekao ista vec slicna...

Nazad
Vrh Dno