Šta je novo?

Toca Race Driver2

papabear

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
319
Znam da je igra starija i da je izasao treci deo ali ja sam je tek sada dobio i zavrsio bi prvo nju pre prelaska na novu. Problem je sledeci: prilikom startovanja igre kada krene da ucitava stazu (bilo koju) igra izlece u Windows ispustajuci piskav zvuk. Ukoliko se desi da ocita sazu od grafike vidim samo svoj bilid (perfektno) dok se staza i okolina ne vide.
Konfiguracija je sledeca: Asus 9550 (driver-i 6.3 soft-mode) na KT333 ploci. Probao sam vratiti vrednosti takta procesora i graficke na defaul vrednosti ali nista. Takodje se nije nista popravilo fizickim iskjucivanjem optickih uredjaja umesto StarForce-a.
Molim za pomoc

Ako ti je sistem Xp , onda uradi sledece: cim startujes igru, ctrl+alt+delete i u processes nadjes rd2(ili kako je nazvan u procesima onaj za toku,snaci ces se valjda,nemam je vise kod sebe) ,kliknes desno dugme misa i za set priority stavis vrednost realtime i vratis se u igru i nece vise blokirati.Ovo moras da uradis cim je startujes,eto, ja sam to resenje nasao na netu i stvarno mi je pomoglo da igra radi bez izbacivanja i blokiranja.

Ne vredi. Isto se desava. Pretpostavljam da je problem do graficke. Da li postoji neki patch za ATI-jeve graficke? Trazio sam na netu ali nista.

Evo mog problema ..

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=91811&highlight=toca

inace tokom resavanja istog, naisao sam na patch za ATI kartice, samo se secam da je bila neka starija generacija,u pitanju je cini mi se neki shader patch koji je kad sam ga primenjivao davao lose rezultate, mada ocekivano, jer to i nije bio namenjen za x550

ja i dan danas ne znam sta se desilo tom prilikom, odnosno zasto je radila, pa nije, pa jeste ... kod tebe do starforce-a nije problem definitivno, cim si pokrenuo igru. ... potrazi malo detaljnije preko google-a, ja sam bio nasao lepu bazu pitanja i odgovora vezanih za probleme sa TOCA 2 (inace sam stao negde na 80% i poceo da igram TOCA3)

Poslednja izmena:
E ovako: patch sam nasao ali je namenjen za Radeon 9100. Instaliranjem 1.2 oficijelnog patch-a za igru problem nije resen. Posto imam vise OS-a na racunaru probao sam na Win98SE i poslednjim Catalyst driver-ima za nju (5.9) i igra radi perfektno. Jos jedan plus za stariji Windows.
Pozdrav

Vrh Dno