Šta je novo?

TOCA 2 ali iz 1999 godine

Skaki

Čuven
Učlanjen(a)
06.08.2002
Poena
619
Da li je neko igrao ovu simulaciju u skorije vreme ?

Nedavno sam instalirao tocu 2 ali noviju(neznam koja ti je to i 99god)i nakon par sati uninstall i nikad vise necu uzimati nijednu "simulaciju" od codemastersa!!!
Ako igras nfs onda je za tebe ovo simulacija!!!
Tako da ako mislis da je to "simulacija" grdno se varas!!
Sto se tice toce 2 grafika je ok ali sve ostalo uufff sav se najezim!!!!

Covek govori o TOCA 2, jedna od vrlo dobrih starih voznji, dok je Codemasters jos znao da pravi simulacije voznji.

Ti Marko govoris o TOCA RACE DRIVER 2...sasvim razlicita stvar...

Ja sam iznajmljivao sony zbog te igre i provodio dane igrajući istu. nikad neću zaboraviti taj zvuk pri gužvanju lima, jedna od najboljih vožnji.

I imala je, koliko se secam, promenljive vremenske uslove koji su mogli da se podese za svaku stazu po zelji, kao jedna od prvih voznji koja je to imala. Eh, stara dobra vremena...

I da li je neko igrao ovo u skorije vreme, treba mi ispravan disk da skinem nesto...

hmm odlicna igra... znaci na sony 1 sam to igrao skoro po ceo dan.Najdrazi auto mi je bio onaj reno samo sam zaboravio kako se zvase vozac koji ga vozi,dok je najgori bio onaj pezo znaci uvek je poslednji zavrsavao..za ono vreme igra je bila fenomenalna

Sad se secam , przio sam je na soniju davne 99 i volio sam da se krsim sa prijateljem u igraoni , ostecenje je bilo nesto specijalno za ono vreme kao i kisa.Trazio sam tu igru posle nekog vremena i kao da se izgubila nisam je vise nikada video na soniju.Na pc-u je uopste nisam niti video niti igrao.

Kakav bedak... :(

Gr@sSh0pp3R je napisao(la):
hmm odlicna igra... znaci na sony 1 sam to igrao skoro po ceo dan.Najdrazi auto mi je bio onaj reno samo sam zaboravio kako se zvase vozac koji ga vozi,dok je najgori bio onaj pezo znaci uvek je poslednji zavrsavao..za ono vreme igra je bila fenomenalna

Pa zašto bi neko uzimao pežo uopšte? :)

Na PC-u najbliže TOCA2 što sam igrao jeste STCC ali je fizika tu parodija za onu u codemasters-ovom čedu... ali opet je dobra igra.

zar nije to izaslo i za pc mislim nisam mogo da igram zbog w2k trazila je 98

Nazad
Vrh Dno