Šta je novo?

Toast titanium problem

radera

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2004
Poena
619
Dakle nekih mesec dana me muci Toaster titanium 8 - npr jutros sam uzeo da iskopiram jedan dvd disc, i kad dođe do faze narezivanja izbaci nekakvu gresku koja mi ništa ne znači. I kraj.
Kao što rekoh sličan problem se događa već neko duže vreme - neće da narezuje, ili pak neće da čita DVD RW discove narezane na stand allone Sony dvd recorderu. Sve je ovo radilo, sad odjednom neće.
Ima li iko ideju šta se događa i kako da rešim problem?

Prilozi

• toast titanium.png
    toast titanium.png
    23.8 KB · Pregleda: 90
Jesi probao da očistiš laser?

Nisam. Jer imam problem ugavnom prilikom rezanja i čitanja DVD RW. Preksinoć sam pogledao neki Divx na njemu i nije bilo nikakvih problema. U stvari, nemam problema sa čitanjem, bilo da je u pitanju DVD ili CD, što sam zaboravio da kažem u prvom postu.
Btw, da li se i na MBP laser čisti kao i kod običnih rezača, mislim onih koji nisu slot, već imaju vratanca?

Čišćenje lasera bi trebalo da ti riješi problem. Ima ljudi koji su imali isti problem kao i ti, pa su ga divnim čudom riješili samo čišćenje lasera.

Što se samog čišćenja tiče, unutra je isti mehanizam kao u običnim snimačima, tako da bi to sve trebalo da bude isto...

Proradilo posle čišćenja! Hvala.

ajde mi objasnite!

neka mi neko kaze kako se u toastu brisu rw diskovi i dorezuju obicni diskovi?

Nazad
Vrh Dno