Šta je novo?

To moze samo Siemens...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Znao sam da ce vas ovaj naslov privuci, ali je i tema zanimljiva...
Da li znate da Siemens C35 moze da salje SMS besplatno?
Ovo nije provereno za ostale Simense, ali C35 provereno RADI!
Neki mozda vec znaju, a cute...

Ali evo.. Samo 063 mreza, prepaid. Servisni centar +38163100200, posaljete nekom SMS, pa gledate animaciju kako ono pisamce leti izmedju dva telefona... jel tako? E sada, kada proleti prvi put, pustite ga, a kada drugo pisamce krene, pustite ga , i tacno NA POLA (kada je pisamce na pola puta izmedju dva telefoncica) - pritisnite C (pre toga, pripremite prst na tasteru, naravno). Uz malo vezbe, nijedna SMS poruka vam se nece uracunati, a SVAKA ce biti poslata! Evo, imam drugaricu koja tako salje tonu SMS-a dnevno.... Mrzim je zbog toga... Probao na C45 - nece! Probajte na S45 i jos nekim boljim, pa ako radi, da kupujem :))

Pozdrav svima...

byMaX je napisao(la):
Znao sam da ce vas ovaj naslov privuci, ali je i tema zanimljiva...
Da li znate da Siemens C35 moze da salje SMS besplatno?
Ovo nije provereno za ostale Simense, ali C35 provereno RADI!
Neki mozda vec znaju, a cute...

Ali evo.. Samo 063 mreza, prepaid. Servisni centar +38163100200, posaljete nekom SMS, pa gledate animaciju kako ono pisamce leti izmedju dva telefona... jel tako? E sada, kada proleti prvi put, pustite ga, a kada drugo pisamce krene, pustite ga , i tacno NA POLA (kada je pisamce na pola puta izmedju dva telefoncica) - pritisnite C (pre toga, pripremite prst na tasteru, naravno). Uz malo vezbe, nijedna SMS poruka vam se nece uracunati, a SVAKA ce biti poslata! Evo, imam drugaricu koja tako salje tonu SMS-a dnevno.... Mrzim je zbog toga... Probao na C45 - nece! Probajte na S45 i jos nekim boljim, pa ako radi, da kupujem :))

Pozdrav svima...
Da si ti meni živ i zdrav max, to se uveliko koristi već godinu dana, bar ja koristim na simensima, a ko zna od kad to radi... :)
POZ

To radi vec duze vreme na 063, a na 064 je radilo do pre pola godine, izgleda da su ovo iz telekoma to provalili. Znam sigurno da je radilo na C/S 35, mozda je simens otklonio ovo u novijim verzijama...

Na x45 serijama besplatno slanje ne radi. Provereno na S45 i ME45 modelima.

Re: Re: To moze samo Siemens...

Bane® je napisao(la):
Da si ti meni živ i zdrav max, to se uveliko koristi već godinu dana, bar ja koristim na simensima, a ko zna od kad to radi... :)
POZ

Pa bas sam zbog toga i rekao "verovatno neko to zna, a cuti..."

To sto si ti zao pa neces da podelis sa nama... tvoja stvar... ctp; :)

Re: Re: Re: To moze samo Siemens...

byMaX je napisao(la):
Pa bas sam zbog toga i rekao "verovatno neko to zna, a cuti..."

To sto si ti zao pa neces da podelis sa nama... tvoja stvar... ctp; :)
:wave; nije bre max nego smo to jednostavno apsolvirali, pa su ljudi koji ne dolaza u kontakt sa simensima to zaboravili, a mi ne zelimo da ponavljamo :)... Ali lepo je sto si rekao ljudima koji to ne znaju...

na 064 to je mogao i t20 - za 063 ne znam...

vasa je napisao(la):
Jel to radi i na S35?

Na s35 (od 10 poruka 8 sigurno prodje besplatno) Radi i to dobro, na s25 malo manje uspesno a mislim da je radilo i na a35/6 no za to nisam siguran.
A bio je posto o ovom, postavio sam ja to pre skoro godinu dana...

Pa isto i u MK je radiolo do pre mesec dana ali otkrili su. Tako da nije samo do Srpskom telekomu.

Ma, onda mi se isplati da uzmem S45 kao sledeci upgrade... jes da mrzim Siemensov meni koji je UZASAN, ali boze moj, dosta saljem SMS, a S45 je odlican telefon, lep, dosta mogucnosti, i nije skup (ostaje samo problem sa menijem)...

Spomenuo sam ranije da besplatno slanje ne radi na 064. U stvari, cini mi se da su jos pre par meseci poceli da ga naplacuju, posle cega sam prestao da "prekidam" poruku dok se salje, tako da sad ne znam da li besplatno slanje jos uvek radi. Jel moze neko da mi potvrdi ovo (za 064)?

Alexandar je napisao(la):
Na koju foru, i koja ti je verzija software-a?

Nemam pojma koja mu je verzija jer telefon je od druga ali znam da ga je uzeo cim se pojavio (napaljenik dao 500DM ) i od tada bez problema stancuje poruke za dz . Pitacu ga za verziju cim se cujemo . A fora je standardna ...

:wave;

Evo i mene zanima, imam s45 i nece pa nece.. Prekinuo sam i prvo pisamce cim je provirilo a ne poletelo :D i opet mi je skinuo 3din a poslao poruku..

Nazad
Vrh Dno