Šta je novo?

To do list/Check list - aplikacija

M!ST!CX

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
Matična ploča
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
GPU
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Storage
Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
Zvuk
Logitech Z-5500 Digital
PSU
EVGA SuperNOVA G2 850W
Kućište
NZXT H9 Flow
Monitor
27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
Miš & tastatura
Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
Ostale periferije
Razer Nari 7.1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A34 5G
Pametni uređaji
Samsung Galaxy watch 3 45mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Do sada sam preko Installusa i Apple store pronalazio maltene sve aplikacije koje su mi bile potrebne, ali vec duze vreme trazim, meni jako bitnu aplikaciju a to je jednostavnu check list/ to do list aplikaciju.
Da preciziram, pronalazio sam mnogo takvih aplikacija, instalirao, testirao i ni jedna (barem od onih koje sam ja testirao, ne kazem da sam sve postojece isprobao) nije zadovoljila moje potrebe.
Odgovarajuca To do list/Check list app treba da bude jako jednostavna, bitno mi je da bez previse drndanja mogu da napravim listu i da naravno ima mogucnost alarmiranja pre ili u dato vreme, to mi je najbitnije.
Sama aplikacija treba da ima, tj treba da nema puno opcija:
-naziv "predmeta"
- odredjivanje vremena kada ce alarmirati (ono sto je donekle bitno je da zvonjava bude konstantna dok je ne prekinem, kao alarm)
i to je to, bas me briga prioritet, vrsta liste i sta ti ja znam, smara me kada mi za prostu listu, tj podsetnik treba 2 min da je napravim.

Hvala unapred na predlozima

Poslednja izmena:
reklama: i moja prica pocinje slicno tvojoj... a onda sam naleteo na: 2do
ispunjava sve uslove koje si naveo (i jos neke); ono sto je meni bitno je mogucnost sinhronizacije (u mom slucaju sa outlookom)
a i gotivan je dizajn.... nadji je na apptrackr.org, tj. installous-u

Posle duzeg trazenja nasao sam aplikaciju koja zadovoljava moje potrebe, zove se Calendar Alarm jednostavan, ima melodije koje se ponavljaju, pojavljuje se na lockscreenu, i vise mi nista nije potrebno.

@crullick
Bas je dobar ovaj 2do, a postoji i lockinfo plugin za njega... od sada todo ide u penziju :)

Nazad
Vrh Dno