Šta je novo?

TNT2 tvout - pitanje?

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koji softver koristiti za ovo chudo? Imam detonatora (zadnjeg), ali kad prbacim sliku na TV, nema mi slike na monitoru. Da li je uopshte moguce postaviti da imam sliku na oba istovremeno (znam da GF to moze) i koji mi softver za to treba. Probao sam TVtool, ali se zakuca chim ga pokrenem. Napominjem da mi je kartica od EAGLE-a (znam, katastrofa:( ), a procesor je celeron na 733.

Pomagajte....

Hvala!;)

Da bi imao sliku na monitoru i TV-u istovremeno, potrebno je da kartica podržava Twin View, što nije slučaj sa tvojom TNT2.

Imam isti problem!
Pitanje isto!
Kako uopste dobiti sliku na TV-u?

Pazi, dosta zavisi od TV-a. Kao prvo, treba ti kabl, a kad spojish TV sa
compom, potrebno je da podesish karticu (device selection, TV).
Dosta zavisi koji ti je format TV-a (PAL ili NTSC). Kad to zavrsish idesh na apply i
to je to....

Znam ja to, ali je problem sto ja uopste nemam ta polja (device selection je disejblovano).

milac je napisao(la):
Znam ja to, ali je problem sto ja uopste nemam ta polja (device selection je disejblovano).

Disejblovano je zato sto nisi povezao PC sa TV-om.
Kad to uradis nece vise biti disejblovano.

....kao shto ti chovek reche, chim ubacish kabl u izlaz na kartici, opcija vishe nece biti "disablovana"! boom

radar je napisao(la):
Da bi imao sliku na monitoru i TV-u istovremeno, potrebno je da kartica podržava Twin View, što nije slučaj sa tvojom TNT2.

Pazite ovako, ja imam TNT2Pro sa tv outom koji naravno nema twin view, ali...
Instalirao sam program TV Tool v.5.5 i tamo ima da se ukljuci gledanje na oba ekrana (monitoru i tv-u). Nemate pojma koliko sam se odusevio kada sam video da mogu da gledam i na monitoru... pogotovo zbog moje kicme... :) pre sam se svaki put lomio da namestim nesto preko tv-a posto nemam direktan pogled od kompa do tv-a... to je trebalo videti, kada treba pustiti film na kompu a gledati sta se desava na tv-u 6m dalje... :)

Leka

Kakva je slika?

planiram da kupim neku jeftiniju karticu sa TV out ali nisam imao prilike da vidim kakva je slika na TV-u? Da li i te takoreci noname Eagle Inovision i ostale kartice daju zadovojlavajucu sliku na TV-u? Hvala

Leka je napisao(la):
Pazite ovako, ja imam TNT2Pro sa tv outom koji naravno nema twin view, ali...
Instalirao sam program TV Tool v.5.5 i tamo ima da se ukljuci gledanje na oba ekrana (monitoru i tv-u). Nemate pojma koliko sam se odusevio kada sam video da mogu da gledam i na monitoru... pogotovo zbog moje kicme... :) pre sam se svaki put lomio da namestim nesto preko tv-a posto nemam direktan pogled od kompa do tv-a... to je trebalo videti, kada treba pustiti film na kompu a gledati sta se desava na tv-u 6m dalje... :)

Leka

Probao sam i ja TVTool (neznam koja je verzija), ali kako god pokrenem taj program, slika mi zaigra (neko kolceboom ) i to tako zaigra da se dobije otprilike ista ona slika kao kada na zx spectrumu uchitavash igru, nakon toga moram 2 PUTA da resetujem komp i da ponovo shtelujem osvezavanja rezoluciju i tako to....

Mozda je tvoja kartiza elzina!?

Re: Kakva je slika?

dalek je napisao(la):
planiram da kupim neku jeftiniju karticu sa TV out ali nisam imao prilike da vidim kakva je slika na TV-u? Da li i te takoreci noname Eagle Inovision i ostale kartice daju zadovojlavajucu sliku na TV-u? Hvala

Ma slika je super, bolja mi netreba, dodushe imam nov TV, pa je mozda i to bitna stavka, ali ja sam u svakom sluchaju odushevljen i moja je filozofija da mi bolje ni ne treba!

Vrh Dno