Šta je novo?

TNT2 ili GF256

TazDeVil je napisao(la):
Koja karta ima bolje performanse ?
Ajd, kao necemo shvatiti ovo pitanje kao provokaciju odredjenih clanova foruma :p
naravno gf256

sem ako ne mislis sta je brze na k6-2 sa super7 plocom,odgovor je gf

Re: Re: TNT2 ili GF256

RamOne je napisao(la):
Ajd, kao necemo shvatiti ovo pitanje kao provokaciju odredjenih clanova foruma :p
naravno gf256
Pitanje je bilo ozbiljno, ja sam imao Dimond Viper V770 (TNT2), ali nista ne znam o GF256, pa zato pitam. A racunar u koji bi isao je nesto oko 600-700 MHz (nije intel).

GF256 je naravno znatno brža kartica međutim u ne tako malom slučaju GF256 kartice koje su dolazile kod nas popularno zvane no-name su imale lošiju 2d sliku od M64-ki....btw: Ako uzimaš GF256 gledaj da bude Eagle sa winbond memorijom jer su takvi primerci dostizali takt memorije i do 225Mhz...

Stevs je napisao(la):
GF256 je naravno znatno brža kartica međutim u ne tako malom slučaju GF256 kartice koje su dolazile kod nas popularno zvane no-name su imale lošiju 2d sliku od M64-ki....btw: Ako uzimaš GF256 gledaj da bude Eagle sa winbond memorijom jer su takvi primerci dostizali takt memorije i do 225Mhz...

Eagle!? Nisam znao da i to moze da valja. Ja imam Eagle (dodushe TNT2) karticu i totalna je katastrofa, a i inache su mi ljudi iskusniji od mene uvek govorili da shta god uzimam da ne uzimam Eagle...

ZeeGerman je napisao(la):
Eagle!? Nisam znao da i to moze da valja. Ja imam Eagle (dodushe TNT2) karticu i totalna je katastrofa, a i inache su mi ljudi iskusniji od mene uvek govorili da shta god uzimam da ne uzimam Eagle...
Pa valjda zavisi od toga, koju seriju dobijes...

TazDeVil je napisao(la):
Koja karta ima bolje performanse ?
Nemoj se zamlacivati sa TNT2 , jer sam se jedva otarasio jedne . Sto se tice prikaza i 3D - a jos uvek je bolja kupovina V3 ( 10q Ashley :) ) . Za GF256 ne znam .

Inace nisam se vise javljao i nisam mogao da dodjem , jer sam poceo da radim ...

Sve zavisi koji model TNT2 kartice. Vanta i M64 su zivi krs, TNT2 Pro moze da prodje (u rangu Voodoo 3 2000, mada je V3 opet bolja kupovina). Ali zato TNT2 Ultra razbija. Drug ima Diamond Viper V770 koja je sasvim uporediva sa GF256, u nekim segmentima cak i brza. Jedina mana joj je nedostatak hardverskog T&L, tako da u igrama gde se on koristi vec pocinje da zaostaje.

Nazad
Vrh Dno