Ajd, kao necemo shvatiti ovo pitanje kao provokaciju odredjenih clanova forumaTazDeVil je napisao(la):Koja karta ima bolje performanse ?
Pitanje je bilo ozbiljno, ja sam imao Dimond Viper V770 (TNT2), ali nista ne znam o GF256, pa zato pitam. A racunar u koji bi isao je nesto oko 600-700 MHz (nije intel).RamOne je napisao(la):Ajd, kao necemo shvatiti ovo pitanje kao provokaciju odredjenih clanova foruma![]()
naravno gf256
Stevs je napisao(la):GF256 je naravno znatno brža kartica međutim u ne tako malom slučaju GF256 kartice koje su dolazile kod nas popularno zvane no-name su imale lošiju 2d sliku od M64-ki....btw: Ako uzimaš GF256 gledaj da bude Eagle sa winbond memorijom jer su takvi primerci dostizali takt memorije i do 225Mhz...
Pa valjda zavisi od toga, koju seriju dobijes...ZeeGerman je napisao(la):Eagle!? Nisam znao da i to moze da valja. Ja imam Eagle (dodushe TNT2) karticu i totalna je katastrofa, a i inache su mi ljudi iskusniji od mene uvek govorili da shta god uzimam da ne uzimam Eagle...
TazDeVil je napisao(la):Pa valjda zavisi od toga, koju seriju dobijes...
Nemoj se zamlacivati sa TNT2 , jer sam se jedva otarasio jedne . Sto se tice prikaza i 3D - a jos uvek je bolja kupovina V3 ( 10q AshleyTazDeVil je napisao(la):Koja karta ima bolje performanse ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari