TazDeVil je napisao(la):Predstoji neka kupovina polovne karte, pa me interesuje, koje su razlike izmedju pomenutih grafickih kartica. Imao sam TNT2 (Diamond Viper V770), ali o GF 256 ne znam nista. Trazio sam po forumu, ali nista nisam nasao![]()
razlika je malo veca!!!Majstor je napisao(la):razlika ti je u oko 6-10 frejmova koliko ces dobiti sa gf 256
A jel to nov ili polovan ??? I gde ima to?ToxiC je napisao(la):razlika je malo veca!!!
Posto se sad moze naci GF256 sa DDR memorijom uzmi je ......samo sto je njena cena oko 30 e!!!
ali PRZI!!!!
Novo, novo. I to sa 3 godine garancije. :dTazDeVil je napisao(la):A jel to nov ili polovan ??? I gde ima to?
Pazi, otkud ja znam, mozda je negde u magacinu zaglavio neki primerak, pa sad prodaju za sitne novce...magick je napisao(la):Novo, novo. I to sa 3 godine garancije. :d
Posto se sad moze naci GF256 sa DDR memorijom uzmi je ....
Majstor je napisao(la):razlika ti je u oko 6-10 frejmova koliko ces dobiti sa gf 256
nIce Cream je napisao(la):Nema sanse... izmedju tnt2 ultra i najslabijeg gf-a je velika razlika...
grunf je napisao(la):Postoje verzije GF256 sa SDR i DDR memorijom. 100% provjereno (ja imam ASUS V6600 sa SDR)
Itekako ima GF256 sa DDR...:wave;olfrud je napisao(la):??? ozbiljno. Nisam siguran, ali kad su postali da proizvode ove karte, ddr jos nije ni postojao u sirokoj upotrebi.
A gde cu to dobiti 6-10 frejmova vise, na pijaci ili u nekom programu ???Majstor je napisao(la):razlika ti je u oko 6-10 frejmova koliko ces dobiti sa gf 256
Ja znam za ASUS-ov V6800 GF256 DDR.Majstor je napisao(la):ovo sad prvi put cujem
ima li to neko da reklamira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari