Šta je novo?

TNT racunari?

MareBGD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Da li neko moze da mi kaze nesto detaljnije o kompaniji? Mislim pored onoga sto pise na njihovom sajtu, otvoren je neki konkurs za posao pa....

Hvala.

Pa koliko se ja secam firmu osnovao Gojko iz Imtela pre ne znam ni ja koliko godina. A pored svega sto su radili jedino A4 Tech program je bio bitan. Poznanik je jedno vreme radio tamo kao komercijalista a onda zbog nekog nesporazuma (nisam upoznat sa detaljima) presao da radi u nekoj drugoj kompaniji. Dok sam ziveo i radio u BG, saradjivao sam sa njima, i ne secham se da je bilo nekih problema.

(sad kad procitam sve ovo sto sam napisao, vidim da u stvari ovo verovatno nista nece da ti znachi, a opet ...)

Pozdrav

Komercijaliste menjaju non stop. Mislim da su promenili do sada 10 ekipa. Ne potcenjujem nikoga, niti volim da kritikujem druge ali tamo ocigledno nesto ne stima.

Btw Gojko je sada u CT-u.

Hm... To za komercijaliste sam i ja primetio, i to me najvise i brine. Ne odlaze ljudi iz firme tek tako... ne znam videcu. Hvala na dosadasnjim informacijama.

Ja sam iz druge ruke cuo da doticni Gojko nema veze sa kompovima niti sa poslom, da je u*rao pola imtela, prodao svoj udeo i otisao dalje...

Sa TNTom sam saradjivao dosta pre nekih 5 godina i tada se otprilike firma i najvise prosirila. Imali smo sasvim korektan poslovni odnos bez ikakvih problema sa njihove strane ali jednostavno konkurencija je posle zatvaranja vece g dela sivih kanala ucinila svoje...

Promet je verovatno dosta opao u odnosu na neku pricu od pre par godina - tako da ni komercijalisti verovatno nemaju vise veliki bonus van osnovne plate - tako da svi koji dodju ostanu neko kratko vreme pa se sele na neko bolje mesto ...

P.S.
Video sam i ja taj mail u Inboxu za trazenje novih komercijalista ;)

Ja sam iz druge ruke cuo da doticni Gojko nema veze sa kompovima niti sa poslom, da je u*rao pola imtela, prodao svoj udeo i otisao dalje...
Tacno! zaposlivsi svoju zenu i rodjake u Imtel ozbiljno je narusio "stabilnost" firme,Milanu nije ostalo nista drugo vecj da otkupi njegov deo i da ga "pozdravi".Iz prve ruke sam cuo dosta losih stvari o Gojku.

Poslednja izmena:
ma, mnogo njih je iz imtela otislo iz raznoraznih razloga...Prvenstveno zato sto vecina njih nije imala pojma sta se u stvari desava i sta se i kako radi. Jedini lik koji ih je izvukao je na kraju otisao da radi za bolju firmu (a najkrace je i bio u imtelu). Ostali kad su videli kako se to radi su odustali i prodali akcije. Bole ih uvo. Kolko znam iz "druge ruke" , nije im uopste lose. Znam samo da jednom od suvlasnika imtela i njegovom sestricu mozete da zahvalite sto na trzistu kod nas postoji Corsair memorija, a taj momak je clan benchmarka, a taj (bivsi) suvlasnik ga je pitao sta bi bilo dobro da se uveze...

Kao prvo firmu TNT d.o.o nije formirao doticni Gojko, vec je on samo jedan od osnivaca (koji se sve jako malo zadrzao u firmi)...no nije vazno...nisu ono sto su nekad bili ali i dalje imaju svoj program i uvoze, korektni su za posao i poprilicno pristupacni sa cenama iz uvoznog asortimana,sto se plate tice a verovatno te to interesuje mogu ti reci da ocekujes prosek i nista vise osim ako budes zaduzen za neku vecu odgovornost a i u tom slucaju ne ocekuj nista spektakularno, za ostalo pozovi pa ih pitaj...

Vrh Dno