Šta je novo?

titranje ekrana na laptopu

tartuf

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2006
Poena
304
Ljudi, imam laptop MSI m655, kupio sam ga pre oko 3 meseca. Desava mi se da ekran malo potamni i opet se vrati u normalu (kao da mu pada napon). Ako neko moze da mi pomogne da mi kaze sta da radim, da li da idem da ga reklamiram ili da probam nesto dugo.:wall:
Hvala!

Gljivo, ko ti je kriv kada si kupio MSI :-devil-:

Šalu na stranu, pojasni malo bolje problem: da li se to dešava kada ti je laptop na bateriji ili kada je utaknut u struju?! Jedino potamnjenje/posvetljenje slike koje sam primetio na tom laptopu je kada ga ubodeš u struju "na živo", u toku rada...

Poslednja izmena:
ako to radi sam od sebe obavezno ga reklamiraj posto moze da bude svasta... ali...
kakvu struju u kuci imas...? moze da se desi da ti ispravljac za laptop izgubi kontakt sa uticnicom pa da se onda prebaci na bateriju i tad predje u rezim male potrosnje tj. oslabi osvetljenje ekrana a da kada opet dobije kontakt vrati sve na normalu... probaj da izvadis bateriju i da radis tako neko vreme pa da vadis da li ima prekida ili ne... ako nema onda je nesto drugo..

Flat kabal

Verovatno je flat kabal.Moze da se desi da taj lap ima fabricku gresku.Probaj da ga lekramiras.:type:

Vrh Dno