Šta je novo?

Titlovi za MiB, Man Of Honor i Something To Talk About?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Jeste, vec ste mi slali titl za Men In Black, ali sam ga negde zagubio... trazio sam ga preko googleta i pootnika i nista... nasao sam neki hr, ali znam da ima i nash.
I ova dva su dobrodosla ako ih imate Man Of Honor ima samo u engleskoj varijanti dok sam ovaj poslednji uspeo da nabavim u hr varijanti.

Evo ti Men of honor.
Imam MiB 2 ako ti taj prevod treba javi

Veruj mi... "Something to talk about" ne zelis pogledati:0

Hvala Mi8lkMan77! Imam titl za MiB2
Ajde ljudi nije valjda da sad' niko nema za MiB1?
Dzaba olfrude, vec sam ga narezao, dobio sam preporuku - pa zbog toga... :)

Dragi moj Amon_Ra, moram malo da te prosvetlim ovde, posto ono Ra u imenu ti ochito nije nikakav svetlosni zrak :)

Ochito je da ne znash englesku gramatiku, kao i da nisi pazhljiv pri pamcenju naslova. To ipak nije strashno, ali ne valja kada kazhesh da nechega nema na sajtu, a ima ga. Da si prochitao savete u vezi trazhenja naslova, nashao bi i Men (a ne Man) of Honor i Men in Black II itd...

Poshto ovo chitaju i drugi, samo da ponovim: ako ne nadjete na primer ' Man of Honor' , zashto ne ukucate samo 'honor' u pretrazhivach?

Ovakvih primera bi se nashlo dosta. Treba malo koristiti i logiku prilikom trazhenja.

Zraci "Ra", itekako zraci...:)
Kada sam trazio lepo sam napisao "men in black", i upotrebio sam logiku koju pominjes, pa sam napisao i "man in black" - reko da nije neki bug - ali titla za prvi deo nisam nasao.
Bio sam siguran da je u pitanju Man Of Honor a ne Men Of Honor, pa nisam dalje kombinovao, zurio sam.
Da ne postoji neki bugic u tvom sistemu pretrazivanja? Kada sam u vise navrata kucao "men in black" nije ga nasao, sada sam ukucao "black" i nasao ga je medju ostalim koje sadrze "black".
Mozda je i trebalo da procitam te savete, ali je iskreno da kazem to cim, mrzi me. OK ispada da sam ja kriv. Neka tako i bude, u pravu si.

Nema baga u pretrazhivanju. Proverio sam ponovo. Sve radi kako treba. Uostalom samu pretragu radi MySql server, a ne moja PHP skripta.

Nazad
Vrh Dno