Šta je novo?

Titlovi za LOTR - Two Towers?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Engleski ili Srpski. Trazio po netu ali - mrka kapa.

dvd.box.sk
imas srpski, hrvatski i engleski, cini mi se
ne znam kako ti je promaklo:confused:

Ja imam engleski titl, a za srpski mislim da jos niko nije uradio prevod. Ako hoces engleski mogu ti ga poslati na mail.

Imas ih na livada.webcentar.org

Ajd'

Jel pricate za bioskopsku verziju ili za dvd rip?

Austine gledao sam na dvdbox-u pre dva dana i imali su samo bugarski i ceski - keve mi! Odem sada tamo, kad ima i srpska verzija! Hvala puno.
Inace ova moja verzija mi deluje da je sa DVD-a.
Na pocetku filma pise: "This Presentation You Are About To See Is For Academy Consideration Only It Is The Property Of New Line Cinema And Is Not For Sale Or Public Exhibition"
Inace za reprodukciju filma sam morao da instaliram XviD codec.

Da se ne cimate, evo i nase verzije!

Nažalost ovi prevodi za hit filmove samo potvrđuju kako stoji situacija kod nas sa prevođenjem i generalno kako ljudi samo grabe nove stvari a da malo ko gleda i na kvalitet (a ne samo kvantitet).

Prevod koji je postavljen ovde je prepev hrvatskog, koji ima probelm da u drugom delu ima dva masta od po nekoliko minuta gde fali prevod.
A i prvobitan potpis prevodioca je izačen, no to očito malo koga interesuje. Ljudi su navikli da skidaju prevode ne misleći da to neko i radi sa dosta truda.

Pre nego što tako velikodušno postavite prevod bilo bi bolje da ga proverite.
Postoji i jedan drugi prevod, verovatno izvorni srpski, ali taj ne pasuje uz ovu Xvid verziju. To ću još probati da naštimam, tamo je drugi deo kompletan, koliko sam video.

Evo vam kompletiran srpski prevod za XviD verziju na 2 CD-a.
Vidite napomene na kraju :)

Inache i iz onog drugog srpskog spominjanog prevoda je falio taj deo, ja sam to kompletirao iz jednog hrvatskog za 3 CD-a, sa ispravljanjem dosta greshaka.

znaci, DVD rip...? ko je spreman za menjazu?

Jedno laicko: kako je moguce da se divx pojavi 10-ak dana nakon svetske premijere? (Stari) singapurski lobi :) ili sta?

soulfly je napisao(la):
Jedno laicko: kako je moguce da se divx pojavi 10-ak dana nakon svetske premijere? (Stari) singapurski lobi :) ili sta?

Premijera u americi bese 10tog decembra prosle godine tako da...

BTW. Ako neko ima tu XVID verziju a nije predaleko od mene (Zvezdara) neka javi. Nabavio sam Divx verziju ali ne valja nista... moze na mail, [email protected]

Hvala!

Hvala vam ljudi.. jos samo ja da se izvucem iz frke. Imam i ja neke exxcluzivne filmove, pa ono... ko voli...

byMaX je napisao(la):
Hvala vam ljudi.. jos samo ja da se izvucem iz frke. Imam i ja neke exxcluzivne filmove, pa ono... ko voli...

Možeš i na PM ako ti je frka javno da napišeš :)

Nazad
Vrh Dno