Šta je novo?

titlovi preko overlay-a na GeForceMX

Aleksandar

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2000
Poena
650
Kada koristim opciju Detonator drajvera da overlay prozor prebaci kompletno na TV-izlaz (u TwinView modu), dobijam najbolji (full PAL) izlaz, bas pravih dimenzija.
Medjutim, ne mogu da dobijem titlove onda na TV-izlazu! Imam ih na ekranu, ali ne i na TV-u.
Probao sam MDVD 1.2 i RedLight. Nista.

Kad koristim TvTool (ili TvCC) slika mi je prevelika (isecena) i ne mogu lepo da je podesim, a i lepsa je preko overlay-a. Ali bar vidim titl..

Da li neko zna o cemu se radi?? Neko podesavanje sam propustio, da probam sa drugim playerom??

Nikako da nadjem pravo resenje za DivX, sve vise zalim za Voodoo3000.. :(

Sasa

E pa imenjace lepo skines BSPlayer i u njegovim podesavanjima pod Options -> Preferences -> Subtitles ukljucis Draw subtitles to Overlay surface i uzivas :)

Microdvd 1.1 i tvtool 6.0 a crackujes ga sa tvtool 5.5

Alexandar je napisao(la):
E pa imenjace lepo skines BSPlayer i u njegovim podesavanjima pod Options -> Preferences -> Subtitles ukljucis Draw subtitles to Overlay surface i uzivas :)

Skinuo sam i instalirao BSP build 481. Mnogo su napredovali zadnjih 5-6meseci i vrlo mi se svidja. Overlay radi sjajno i kontrola oblika titla je odlicna.

Medjutim, prilikom premotavanja se titl potpuno otsinhronizuje (za 5-10 min, recimo) i ne moze se vratiti, sto je vrlo nezgodno!!
Ima li resejna za ovaj problem?!

P.S. steta, taman sam mislio da sam nasao IDEALAN player za MX kartice..

ja koristim tvtool (overscan opciju ili se to zove fullscreen, ne znam napamet) i radlight. U radlightu na numerickoj tastaturi podesim velicinu slike i to na sledeci nacin:

4-zooooom out
6-zoom in
8-vertikalno povecavanje slike
2-vertikalno smanjivanje slike

Tako da kad stavim fullscreen u tvtoolu-u, slika bude odsecena, onda je smanjim preko zoom out i bude tacno na ekranu, bez onih ivica u slucaju normalnog tvouta, ili je namestim kako ja hocu (neki put zumiram da cela slika stane u ekranu, a nekad kad je divx bas "rasiren", onda ostavim malo crnog gore i dole). Super stvar. Nadam se da si shvatio.

Vrh Dno