Šta je novo?

Tips&tricks za fifu2005

gruja

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2002
Poena
604
Posto pretpostavljam da mnogi u iscekivanju PES4 pikaju konkurenta iz EA,predlazem da ovde ostavljamo sve trikove sto provalili u igri...

Pretpostavljam da ovo svi znaju,ali nece skoditi...
C+D=finta shuta
Q+D=Lob udarac
stiskanjem W u 16-ercu igrac polaze loptu lagano pored golmana...

jer zna neko jos nesto?I da li neko zna upotrebu off the ball(Z) dugmeta?Kako igrate odbranu i slicno... :d

Ja još uvek nisam izvalio da li postoji IGM (In Game Management) opcija? Odlična fora, u prethodnim verzijama sam "drao" sve živo sa tim... :D

Ja mislim da su to izbacili ove godine...nikad nisam to nesto preterano koristio,ali stvarno je dobra fora...

Evo sad cu ja na brzinu da ti dam jedan trick......
My computer>Control Panel>Add Remove>FIFA 2005>Remove....sjajno a! :D

Milan82bh je napisao(la):
Evo sad cu ja na brzinu da ti dam jedan trick......
My computer>Control Panel>Add Remove>FIFA 2005>Remove....sjajno a! :D

Pa i nije baš, mogao si Start > Programs > EASports > FIFA2005 > Uninstall...

Nego, zar vam se ne čini da se golovi iz slobodnjaka daju kao od šale? Ja na treningu od 10 udaraca barem 8 pogodim...

I još nešto: kako izvesti korner a da barem uspem da dođem do lopte, a ne šugavi golman da mi je uvek uzme? Da li da stavljam "Driven" pa na sredinu ili "Far post" ili kako...? Dajte predlog

Mislim da je sa Driven nemoguce, probaj sa ...Near Post, meni uspe ponekad (ako uspem da izmaknem "cuvaru").

A zasto bih iscekivao PES4 kada ga vec 2 meseca igram na PS2.

Potpuno podrzavam Milana... mislim da je to sjajna ideja.
...
Ma komp i PS nisu isto...PS je za mladju populaciju ;)

Pa dobro, zasto smarate thread ? Ako vam se ne svidja igra cutite, pustite ljude koji je igraju da kazu nesto o istoj. Doduse nesto se nije bas zahuktala diskusija ;)
@ostali: kako vam radi gamepad (ako ga koristite) u FIFI 2005? Moj pad radi ali nikako ne mogu dribling da podesim/nadjem.

Ja sam najvise golova posle kornera dao upravo na DRIVEN... posle toga W. Odmah nakon pritiska na W, selektovanog igraca postavis u liniju sa penalom, normalno u odnosu na gol, pa kada izvodjac kornera sutne loptu, kreces se pravo ka golu, e posle toga sut, birajte sami stranu. Golman nece uhvatiti loptu ako se ovo strpljivo odradi, tj. ne krece ka golu dok ovaj jos nije izveo korner. Iz 50% pokusaja postize se gol.

hm... zavisi kako gledas na to

Poslednja izmena:
Ja i dalje nikako da dam gol iz kornera. U 80% slučajeva mi goša uzme loptu, a i kad je ne uzme, protivnički igrači mi izbiju loptu u polje...

Dajte još neke "finte"...

Probajte malo da se igrate na practice modu,kod prijema probajte razne kombinacije strelica uz shift i videcete krajnje zanimljive driblinge i slicno...
a koliko sam ukapirao,kod kornera,ukoliko ne pocnes da se kreces pre nego sto igrac izvede korner golman ne izlece...

Nazad
Vrh Dno