Šta je novo?

Tippnet Subotica,problemi sa pingom u CS i LOL

chavo

Poštovan
Učlanjen(a)
22.07.2014
Poena
69
Ljudi,potrebna mi je pomoc.
Naime,pre mesec dana sam postao korisnik "5G" interneta (bezicno smece) i nimalo nisam odusevljen.
Internet mi radi lepo u smislu okej je download,full brzina za paket koji sam izabrao (6mb/s),otvaranje stranica,sve korektno.

Ali,cim udjem u igrice tipa Counter,ili League of Legend's ping mi varira sa 20-30 na 200-300-150-200-20-10-200-150 itd itd...

Da li neko zna sta mi mogao da uradim da to fixujem,nisam vise pametan,ulagao sam zalbe,dolazili mi kuci,uglavnom lupanje prazne slame...

U pitanju je ruter TP LINK WR740N

Hvala svakom na bilo kakvoj pomoci.

T(r)ippnet zaobiđi u širokom luku ako želiš bilo šta da igraš online a da usput ne razlupaš sve živo zbog laga. "5G" je cool stvar za ljude koji gledaju fb, youtube i ponešto skinu, ali za igranje je ping poprilično nestabilan.

T(r)ippnet zaobiđi u širokom luku ako želiš bilo šta da igraš online a da usput ne razlupaš sve živo zbog laga. "5G" je cool stvar za ljude koji gledaju fb, youtube i ponešto skinu, ali za igranje je ping poprilično nestabilan.

Sad mi je jasno da sam se zesce za*ebao...

Poenta je sto sam podstanar,a nemam fiksnu telefoniju,pa sam uzeo daj sta das...

Ima da ga nameste kako znaju i umeju :D

Znaci,ja sa svoje strane nista ne mogu da ucinim?

Sad mi je jasno da sam se zesce za*ebao...

Poenta je sto sam podstanar,a nemam fiksnu telefoniju,pa sam uzeo daj sta das...

Ima da ga nameste kako znaju i umeju :D

Znaci,ja sa svoje strane nista ne mogu da ucinim?
Ako si bas 100% siguran da je do njih onda nastavi da ih cimas, ako su te vec obavezali ugovorom onda neka nameste da radi kako treba.
Mozes podici neki linux sa usb-a i pokusati pingovati odatle, cisto da iskljucis mogucnost da si ti nesto pokupio a da ne znas.

Pokusacu pa cu javiti rezultate.

Nazad
Vrh Dno