Šta je novo?

Tiny XP Rev9 language bar???

Thierry Henry

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
259
Kako da vratim language bar? Sad je onako osencen i ne mogu da kliknem na njega.Kako da ga povratim imam onaj experince folder sa batch fajlovima ali ne znam koji je za to probao sam razne kombinacije ali nista.
Instaliran je Rev9 bez driver pack.
Hvala unapred.

Hvala Sale ali nema pomoci postavio sam tamo pa mozda se Razbivach javi.Probao sam par stvari ali nista.Kako mislis da pronadjem ctfu i mstbull i da ih stavim u system32 ti fajlovi su vec tamo:wall:

Proveri jos jednom da li se ctfmon.exe pokrece kada se startuje Windows i da li je sve dobro podeseno u Text Services and Input Languages.

Reinstalirao sam Tiny Sale sad je ok.

Treba mi hitna pomoc! Instalirao sam TinyXP Rev09 medjutim pre toga nisam formatirao C: disk jer sam mislio da ce mi tokom instalacije dati tu opciju, ovako mi je samo instalacija obrisala Windows i instalirala Tiny, i sve mi je ostalo kako je i bilo, a to necu, hocu sve iznova! Kako da formatiram C: disk pre instaliranja TinyXP??? Izvinjavam se shto odoh u off ali hitno mi je!

Bootuj nesto poput Hireen-a pa formatiraj :)

Хитно!!!

Tini XP Rev09 инсталиран (BARE са драјверима). У регионалним подешавањима немам српски језик (ни ћирилицу ни латиницу), language bar имам...

Nazad
Vrh Dno