Sigurno su vise zasluzni nego 5 likga engleskesnejk palinski je napisao(la):nevidim chime su nashi timovi i zasluzili da budu na listi,nego oce biti bar reprezentacija poshto koliko se secam nije je bilo kad sam ja igrao fifu e to je bruka :d
Boris Lozac je napisao(la):Jeste Offtopic, ali moram ovo da kazem.. Zasto igrate FIFU, i iscekujete je??!
Imate Pro Evolution Soccer 4(najbolji fudbal ikad napravljen), a sad izlazi i 5-i deo u Oktobru.. Imate da skinete Zvezu, Partizan, Gameplay je NIKAD BOLJI!! Evo mi igramo taj serijal vec 2 godine bukvalno SVAKI DAN! ako mi verujete...
Tako da ne trosite vreme na tu FIFU, kakva FIFA..?? :wall:
Boris Lozac je napisao(la):Jeste Offtopic, ali moram ovo da kazem.. Zasto igrate FIFU, i iscekujete je??!
Imate Pro Evolution Soccer 4(najbolji fudbal ikad napravljen), a sad izlazi i 5-i deo u Oktobru.. Imate da skinete Zvezu, Partizan, Gameplay je NIKAD BOLJI!! Evo mi igramo taj serijal vec 2 godine bukvalno SVAKI DAN! ako mi verujete...
Tako da ne trosite vreme na tu FIFU, kakva FIFA..?? :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari