Šta je novo?

Timovi u FIFA 2006?

Toshiba

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
304
Da li neko zna da li su ubaceni neki nasi timovi u FIFA 2006?
Kada ce izaci fifa 2006, a da nije demo?

Stvarno sramota... cak i da nasi timovi nisu zasluzili da se nadju u REST OF THE WORLD, neverovatno mi je da se spisak timova za FIFU iz godine u goinu smanjuje. Naravno, nemam zelju da igram belgijsku drugu ligu...

Taman su popravili gameplay u prethodnom izdanju, kad zato ubije nepostovanje pravila i UEFA propozicija i uproscavanje menadzerija.

Vazno da ima 5 engleska konferencija

vazzno je da mushterije na bogatim i velikim trzzishtima budu zadovoljne..
mislite da je Srbija vecce trzzishte od UK ili Belgije?
razmislite josh jednom..

pozdrav

P.S. jedino mozzda ako je do Tokija,)

nevidim chime su nashi timovi i zasluzili da budu na listi,nego oce biti bar reprezentacija poshto koliko se secam nije je bilo kad sam ja igrao fifu e to je bruka :d

nisam govorio u sadashnjem vremenu vec kad sam ja igrao fifu a to je bila valjda 2003 i mozda josh 2004 em shto mi se nesvidja igra kao igra nego josh nishta nisu ubacili tako da sam tad odustao od nje i neverujem da cu je vishe ni igrati

probajte winning 9 za sad kontam da je izasla samo na sony2 trebalo bi uskoro i za komp nema domacih klubova u 9 ali u winning 8 ima partizan,za sada je najrealniji fudbal koji je ikad napravljen ovaj winning9

Jeste Offtopic, ali moram ovo da kazem.. Zasto igrate FIFU, i iscekujete je??!
Imate Pro Evolution Soccer 4(najbolji fudbal ikad napravljen), a sad izlazi i 5-i deo u Oktobru.. Imate da skinete Zvezu, Partizan, Gameplay je NIKAD BOLJI!! Evo mi igramo taj serijal vec 2 godine bukvalno SVAKI DAN! ako mi verujete...
Tako da ne trosite vreme na tu FIFU, kakva FIFA..?? :wall:

snejk palinski je napisao(la):
nevidim chime su nashi timovi i zasluzili da budu na listi,nego oce biti bar reprezentacija poshto koliko se secam nije je bilo kad sam ja igrao fifu e to je bruka :d
Sigurno su vise zasluzni nego 5 likga engleske

Boris Lozac je napisao(la):
Imate Pro Evolution Soccer 4(najbolji fudbal ikad napravljen), a sad izlazi i 5-i deo u Oktobru.. Imate da skinete Zvezu, Partizan, Gameplay je NIKAD BOLJI!! Evo mi igramo taj serijal vec 2 godine bukvalno SVAKI DAN! ako mi verujete...

Zato sto smo mazohisti, sta ces. Nije nam dobra instant akcija, da odmah mozemo sa loptom sta pozelimo, vec volimo da se pomucimo da ovladamo kontrolama i da kada sve naucimo, sto i nije tako lako, osetimo zadovoljstvo kada napravimo neku dobru akciju, postignemo gol... FIFA je samo preterano teska, nista drugo (govorim o World class tezini, sve ostalo je stvarno jadno, istina), u sustini sjajan fudbal.
I da, za FIFU je takodje moguce skinuti timove, cak i editor...

Sve o fudbalskim simulacijama je na

www.soccergaming.com

Boris Lozac je napisao(la):

lepo si im rekao 😀 \
inache je pro4 iwinning8 isti fudbal jako su male razlike
Igrao sam winning9 na sony2 josh je bolji od proshlog, najrealnije napravljen fudbal do sad

Nazad
Vrh Dno