Šta je novo?

TIM za 250 dinara!?!

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Izasao novi Svet Kompjutera. Posle nekog vremena mogu reci da je ispao vrlo dobar. Sale je pogodio poentu svih svojih tekstova, test procesora je super odradjen. Malo je nervirao Dejan Stefanovic sa, doduse pritajenom, naklonjoscu ka Intelu. Malo me je razocarao Abit, ali nema veze sve to.
Poludeo sam kada sam u casopisu video reklamu da se na trafikama prodaje The Incredible Machine za 250 dinara. Pobogu!?! Kuzmanovic kuka na neke gluposti, a nikako da pogleda u svoju avliju. Igra moze 'ladno da stane na jedan floppy disk, ili jos gore, skinuti je sa interneta za dzabe (cak su u jednom broju oni dali link), da bi je sada narezali na neki CD i prodavali za 250 dinara. Pa molim vas, gde je tu logika. Daj bar da su stavili mogucnost dorezivanja, pa da taj CD i bude koristan za nesto. Ovo je necuveno.
Napokon nema reklame za zilete, pohvale za ostalih 150 stranica. :bottle:

misliš na ovu igricu?
koliko vidim, košta mnogo više od 250 dinara...

A reklama na samo 55 strana (dodaj ili oduzmi koju). Mada moram priznati da su im tekstovi bolji nego prethodnih meseci (konacno review neke graficke i procesora koji su interesantni narodu). I igrice da konacno vredi pogledati (tj. dobile su pristojne ocene). A bio sam spreman da predjem na Digital ili d ruge "kvalitetnije" chasopise.

Poslednja izmena:
Ma digital rules!
Svet kompjutera je za predskolski uzrast.

Poslednja izmena:
Gluposti... nasao si 9 godina star link sa cenom...
http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=538

Inace ne znam sta bi vi za 250 dinara? half life 2??
Ako su se potrudili pa potrpali sve nastavke na cd, onda ima i smisla dati 250din...

Poslednja izmena:
Slazem se da je ovo jedan od boljih brojeva u poslednje vreme!
Danas ga uzeh pa sam samo na brzinu preleteo po tekstovima, a i opisi igara su napokon dostigli vise od jednog naslova od preko 85%. Vec vidim da cu uzeti dodatak za Gothic, ovaj Battle of Britain II deluje ok a i za Earth 2160 necu mnogo da razmisljam...

E da, svidja mi se i ona reklama za CKM, voleo bih da uzmem tih 500 eur, a Mrkicka moze da ga... :D

mene nervira ovaj sto iz broja u broj pise clanke "pod pretpostavkom da radite na kernelu 2.4(recimo distribucija Slackware...)
i sta ako nemam lucent modem?
ili ako se firewall ne pokrece skiptom u /etc/rc.d ?
a ostale tekstove ne komentarisem

Kad smo vec kod SK...jel se i vama cini da je G-din Kuzmanovic nacista? :D

nije nacista nego je "extrapametan" i extraprepotentan
i ne vredjaj naciste ;)

Koliko će još threadova na temu SK-a da osvane?! :smash:

e da, koliko je to para sada?

Ali izjava za 100 kineza gore dole je vrh najnovijeg teksta! Chemo se vrljamo kinezima ko sa klikeri!
A za diskove no comment! Pa zar neko to stvarno kupuje?!?

stvarno mislim da bi bilo bolje kad bi na pratecem CD-u dolazila 2-3 demoa neke nove igrice, malo besplatnog softvera i novi drajveri za gpu/chipset nego da na 1 cd od 700mb narezu igricu od 1mb - pa neka ga i naplate ali da imamo koristi od toga! Ovu igricu i ne trudeci se previse mozes da nadjes na netu za 5 min i da je skines (i to preko modema) a ne jos da je platis 250din!
Nasao sam TIM 3 besplatan download - pa ko jos to da kupi kad je besplatno?

P.S. Sta mislite dolazi li g-din Kuzmanovic na ovaj forum i zna li kakvo misljenje imaju njegovi obozavaoci o njemu?

Poslednja izmena:
Ajde Ground Control cu nekako da svarim, ali ovo je tek nesto kompleksnije ( i mnogo teze) od tetrisa, mislim nepun Mb. I ko to danas nema u kompjuteru, negde u tami foldera, gde nikada niko nije zasao :d.

Ae ne smarajte :) ovaj broj ima dosta više materijala za čitanje, a i igre su bolje (doduše to ne zavisi od njih, al su ih fino prezentovali)

Iskreno se izvinjavam svim nacistima koji su procitali moj prethodni post,gde sam Kuzmanovica uporedio sa njima...slucajno je bilo...heil Kuzma! :D

Ma broj je super odradjen, najbolji u zadnje vreme, to niko ne spori, ali me je iznervirao TIM za 250 dinara, to je tema threada da ponovim. Ovo ostalo nema veze sa mnom.

hehe
System Requirements:

33 Mhz 486 or better CPU
Windows 3.1 or greater
8 Mb RAM
2X CD-ROM Drive
Soundcard

za 250 dinara treba da prodaju i komp i igricu :d

ja i dalje pitam posto je?

a stvarno mislim da se brukaju.. .lepo treba te krseve da daju dzabe uz novine...

A šta reći za gomilu likova koji kupuju SK već mesecima samo da bi ga popljuvali ovde na forumu. :d
Pa vi ste san svakog prodavca...ne volite...a kupujete. Hmmmmmmmm, mislite o tome. :-devil-:
E sada će oni "pametniji" da se jave sa pričom:
1) da bih mogao da kritikujem moram i da pročitam (a kao da ih neko plaća za tu kritiku :trust: )
2) ma uzeo sam od ortaka koji je totalno nezreo kada kupuje ovakav časopis. :p

Mislim da je krajnje vreme da modovi naprave jedan sticky i puste ljude da lepo pljuju do mile volje. A ne ovako, ko zna koji thread po redu. I što reče wolfman, čak nije to ni tema.

Jedini koji mi je simpatičan u ovom "SK pljuvanju u dalj" je Zver. On je nekako tvrdoglavo šarmantan...i što je naj važnije uvek te nasmeje.
Mada..... možda je sve to maska. Možda je baš on MK, pa koristi gužvu, da kad u Svetu Kompijutera pljuje po svima, ovde pljuje po sebi. :eyebrows: :D
Pozdrav. :wave:

Moorhuhn je napisao(la):
...Mislim da je krajnje vreme da modovi naprave jedan sticky i puste ljude da lepo pljuju do mile volje. A ne ovako, ko zna koji thread po redu. I što reče wolfman, čak nije to ni tema...
Mislim da već dovoljno tem o SK ima na forumu. Savet moderatorima je da brišu te gluposti... ;)
Nijedan ozbiljan forum nema takve rasprave.

Ronnie, ja to onako...ironično. ;)
Pozdrav. :wave:

Ma zasto se pravim budala, evo skinite odavde
!NIJE WAREZ!

Pa ja sam vec dao link za tim3... sa legalnog sajta... i to je najnoviji i trebao bi da radi pod novijim win...

Nazad
Vrh Dno