Šta je novo?

Tih Socket A cooler

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Gde ima da se kupi gorepomenuta stvar? Treba mi za Bartona 2500+, tačnije rešio sam da utišam stari komp u Šapcu i skinuo box koji je malo prozvrjao..ali jedini Socket A koji sam našao je neki Titan koji je čuje-da-Bog sačuva! HELP!

P.S. Trebaju mi i dve tihe 8ice...za provetravanje kućišta zbog pasivne 7600gs AGP 🙁 Jel ima neko ideju za ovo? (skinuo stare Chiftece koje su takođe prozvrjale)

Pomoć bi mi baš dobrodošla pošto je ovaj Titan nepodnošljiv... 😡 :smash:

joj znam kako ti je
i meni bi trebao jedan za staru masinu
kad ga upalim cuje se kao kosilica
a cooler je titan 😀

Za ventilatore, Cooler Master je vrlo rasprostranjen, a tih, ali ima slabiji protok od Noctue koja je redja i nešto skuplja, ali vredi razlike u novcu.
A za procesor, mislim da jedino da juriš nešto polovno, ako misliš da to i hladi osim da je tiho😉
Ja sam se naisprobavao više kombinacija različitih heatsinkova i fanova i na kraju sam nekako nabudžio Noctua NF-P12 na telo od TT Volcano 7+ i zadovoljan sam hlađenjem i tišinom, ali bih sutra kupio Sonic Tower samo kad bi ga neko prodavao🙂
Najbolje rešenje, em lepo (ljubitelj sam kulera), em pasivno, em dobro hladi, a dodaš li mu 12ticu na 5 volti extra. A pasuje i na novije sockete.

Elem...pošto sam u Šapcu našao samo CM 3pin 8cm fanove..ok kupim 2 komada...nakačim i BUČNI AAAAA ! Čuju se kao usisivač i vrte na 3600 rpm ! ! ! Tako da sam ih vratio...Titana sam bacio...kupio WD40...naprskao malo stare Chiftec 8cm fanove i stari box cooler, koji sam još malo obradio sa 600, 1000 i 2000 šmirglom + nova pasta...i sve radi daleko bolje tj tiše nego sa Titanom... Sa ova dva fana za kućište temp grafičke (Gigabyte 7600GS passive) je pala sa 78 C na 63 C ! ! !
E sad od Cooler Mastera izgleda valja samo Ultra Sillent serija - oni koji se vrte na 1500....ostali su krš... Inače ako nekom treba CM 4pin 8cm mogu da mu prodam ispod cene...previše mi je bučan...stalno se vrti na max obrtaja tj 2500 i opet mi je preglasan...

Lele, 3600rpm! Moji su CM silent na 1800 pa su mi bučni, to jest čujem ih. Tek na 5 volti su ono što ja volim. Isto važi i za toliko hvaljene Noctua fanove. Ni U.L.N.A. mi nije dovoljan, jednostavno CM šušti, a Noctua nekako zuji. Samo 5V i nikako drugačije

Nazad
Vrh Dno